Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Eveniment caritabil

1.300 de lei strânşi din vânzarea produselor handmade, pentru un copil cu probleme de sănătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La evenimentul caritabil „Un strop de lumină, pentru un suflet de copil!”, organizat duminică, în Iulius Mall, de Asociaţia Multicare Suceava, în colaborare cu Primăria Şerbăuţi şi Şcolile Gimnaziale din Şerbăuţi şi Călineşti, s-au adunat 1.260 de lei şi 10 euro, din vânzarea produselor handmade, realizate de elevi voluntari. Banii au ajuns la Vlăduţ Airinei, în vârstă de 13 ani, elev în clasa a VI-a, la Şcoala Gimnazială din Adâncata, un copil încadrat în grad de handicap accentuat, cu zece operaţii la ambele picioare.

Din generozitate, Vlăduţ a donat din suma primită 260 de lei unei familii cu doi copii, a căror mamă este bolnavă de cancer.

La manifestare, care a cuprins un spectacol de muzică populară şi o expoziţie de produse handmade, realizate de elevi: felicitări, ouă încondeiate, trăistuţe, icoane pe sticlă, a fost prezent şi Vlăduţ, însoţit de mama sa şi de frăţiorul lui mai mic. Adolescentul a fost impresionat de faptul că peste 50 de voluntari s-au implicat în organizarea spectacolului inedit şi a expoziţiei cu vânzare, tocmai pentru a-i aduce un strop de speranţă în suflet.

 

Talent, sensibilitate, dărnicie

Timp de două ore, publicul, format din susţinătorii lui Vlăduţ, dar şi din clienţii Iulius Mall aflaţi la cumpărături, a aplaudat artiştii veniţi din Şerbăuţi şi Călineşti Cuparencu. În deschiderea spectacolului a evoluat îndrăgita solistă de muzică populară Loredana Mândrişteanu, care este şi profesoară de limba ucraineană la Şcoala Gimnazială Călineşti-Cuparencu, însoţită de Grupul “Nadia“, format din elevi din cadrul şcolii.

Preşedinta Asociaţiei Multicare Suceava, Nicoleta Daneliuc, ne-a spus că evenimentul de duminică a fost unul reuşit şi plin de emoţie. „Şezătoare, interpreţi populari talentaţi din rândul elevilor, grupul Vinocioc (Cununiţa), alcătuit din gospodinele satului, demonstraţie de încondeiat ouă a meşterului popular Virgil Screpciuc, scenete ale copiilor din ciclul primar, interpreţi populari din rândul elevilor de la Liceul de Artă <Ciprian Porumbescu>, invitaţi în spectacol, alături de elevii şerbăuţeni, toate acestea s-au petrecut pe scena Iulius Mall, atrăgând atenţia şi aplauzele vizitatorilor şi clienţilor Iulius Mall”, a completat Nicoleta Daneliuc.

Evenimentul a fost prezentat de Roxana Dragomir, profesoară de limba română, care a pus mult suflet atât în prezentarea spectacolului, cât şi în susţinerea cauzei lui Vlăduţ.

Cu firea sa pozitivă, Vlăduţ Airinei a reuşit să-şi facă prieteni în rândul copiilor din Şerbăuţi, fiind invitat să petreacă câteva zile, în minivacanţa de Paşti, la Şerbăuţi.

Cei care doresc să-l ajute în continuare pe Vlăduţ au posibilitatea să depună bani şi în contul BRD: 340SV16155443400 (pe numele Loredana Airinei, mama lui Vlăduţ).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.300 de lei strânşi din vânzarea produselor handmade, pentru un copil cu probleme de sănătate.
 Vizualizări articol: 2131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 7 voturi
1.300 de lei strânşi din vânzarea produselor handmade, pentru un copil cu probleme de sănătate4.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei