Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 86 (5293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

12 focuri de armă pentru reţinerea unui transport de ţigări de contrabandă de aproape 30.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina au realizat cea mai mare captură de ţigări de ţigări de contrabandă din acest an, aproape 27 de mii de pachete, în urma unei acţiuni în care au folosit şi armamentul din dotare. În acelaşi timp a fost reţinut şi un tânăr de 26 de ani, implicat în transportul ilegal de ţigări.

Potrivit comunicatului primit la redacţie de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, joi seară, în jurul orei 19.30, un echipaj de la SPF Brodina a observat, pe raza localităţii Brodina, în zona poienii numită „La Moş Fedorovici”, mai mulţi indivizi suspecţi care cărau colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul ţării. În momentul în care contrabandiștii au realizat că fuseseră depistaţi de poliţiştii de frontieră, aceştia au abandonat coletele şi, profitând de terenul accidentat din zona împădurită, au fugit în direcţii diferite. Ca urmare, lucrătorii de la graniţă au efectuat somaţiile legale prin voce, somaţii ignorate de fugari, apoi au folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată suspecţii nu s-au oprit. Totuşi s-a reuşit reţinerea unui tânăr, Vasilică J., de 26 ani, domiciliat pe raza județului Suceava. În apropiere au fost descoperite 54 de baxuri care conţineau 26.780 de pachete ţigări de provenienţă ucraineană şi Republica Moldova. Ţigările, evaluate la peste 120.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă. Cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională, se arată în comunicatul de la STPF Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12 focuri de armă pentru reţinerea unui transport de ţigări de contrabandă de aproape 30.000 de euro.
 Vizualizări articol: 2613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
12 focuri de armă pentru reţinerea unui transport de ţigări de contrabandă de aproape 30.000 de euro3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei