Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 85 (5292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În această seară

La 14 ani, suceveanca Diana vrea să impresioneze din nou la „Românii au Talent”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Pe lângă consilierul juridic de la o bancă din Suceava, Sorin Ursan, care a făcut furori la preselecţiile emisiunii difuzate de Pro Tv – „Românii au talent”, cântând „Nessun Dorma”, în timp ce desena portretul compozitorului Giacomo Puccini, creatorul ariei, sucevenii mai au un reprezentant în semifinalele concursului.

E vorba de Diana Căldararu, o adolescentă în vârstă de 13 ani, din oraşul Gura Humorului, care a impresionat şi ea la preselecţii, cântând la orgă şi interpretând cunoscuta piesă a lui Phil Collins -”Against all odds”.

Pentru că s-a prezentat la preselecţiile care au avut loc la Timişoara, s-a creat o confuzie şi multă lume a crezut că micuţa artistă este de acolo, aşa fiind de altfel şi prezentată în articolele care au apărut după prima apariţie a ei pe scena „Românii au Talent”.  

Încă de la primele versuri ale melodiei interpretate de Diana, Smiley a arătat că i s-a ridicat părul de pe mână, iar Pavel Bartoş a început să aplaude, spre bucuria tatălui adolescentei, Mircea Căldăraru, care era în culise şi urmărea emoţionat prestaţia fiicei sale.

Încântarea tuturor se putea citi şi pe feţele juriului format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, iar reacţia spectatorilor din sală care s-au ridicat în picioare să aplaude au mai scăpat-o de emoţii pe adolescenta din Gura Humorului.

Ieri, Diana era împreună cu tatăl ei la Bucureşti, la repetiţii, iar în această seară, humoreanca va apărea din nou pe scena de la „Românii au talent”, în cea de-a doua semifinală a concursului de pe Pro TV.

„Pregătesc tot o piesă cu pianul şi vocea. Vreau să iasă bine, să mă simt bine pe scenă şi apoi, cum vrea Dumnezeu”, ne-a mărturisit telefonic, ieri, Diana.

Tatăl ei se află şi el la Bucureşti şi speră ca fiica lui să-i facă mândri pe suceveni, cerându-le în acelaşi timp şi ajutorul la voturile prin sms.

Diana Căldăraru este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Gura Humorului şi cântă de la vârsta de patru ani, câştigând până acum numeroase premii la concursurile de interpretare, atât cu vocea ei unică, cât şi la pian.

Diana a reuşit să ia locul III la „Mamaia Copiilor” (2004), a participat de două ori la Eurovisionul Copiilor la TVR, la emisiunea „Vreau să fiu mare vedetă” de la Antena 1 şi are casa plină de diplome şi premii de la concursurile la care a participat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 14 ani, suceveanca Diana vrea să impresioneze din nou la „Românii au Talent”.
 Vizualizări articol: 5286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 16 voturi
La 14 ani, suceveanca Diana vrea să impresioneze din nou la „Românii au Talent”4.5516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei