Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 84 (5291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deschiderea ofertelor

Licitaţia de salubrizare a Sucevei va avea loc pe 15 aprilie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Desemnarea unui nou operator de salubrizare a municipiului Suceava pentru următorii opt ani se va face prin reluarea licitaţiei suspendate în ianuarie, cu puţin timp înaintea deschiderii ofertelor.

Decizia de reluare a licitaţiei a fost luată de Curtea de Apel Suceava, ca urmare a contestaţiei depuse de unul din ofertanţi, asocierea de firme Florconstruct, Diasil Service şi Bratner Servicii Ecologice Cluj.

„Partea bună este că licitaţia se reia din momentul depunerii ofertelor, încât nu trebuie să mai parcurgem din nou toate procedurile precedente, care ar fi întârziat mult luarea unei decizii”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Licitaţiase va ţine pe 15 aprilie, la ora 12.00, când se vor deschide ofertele depuse.

Una din modificărileaduse condiţiilor de participare la licitaţie este cea referitoare la cifra de afaceri a firmelor participante, care nu mai trebuie să fie de peste 24 de milioane de lei, ci peste 6,2 milioane de lei.

Licitaţia, demarată încă din toamna anului trecut, a fost întârziată mai bine de şase luni din cauza contestaţiilor depuse de cei care vor să obţină contractul în valoare de 5,5 milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţia de salubrizare a Sucevei va avea loc pe 15 aprilie.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Licitaţia de salubrizare a Sucevei va avea loc pe 15 aprilie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Speram la mai bine trimis de
(11 apr 2013, 14:30:10
Firma Rosal a lui Prigoana a avut o prestatie extrem de slaba in Suceava.Orasul Suceava n-a fost niciodata in halul asta de mizerie ca in perioada Rosal.Rosal a primit bani frumosi pe transportul gunoiului la Botosani deoarece nu s-a construit groapa de gunoi de la Moara.E adevarat ca sunt datorii mari ale populatiei si ale primariei la Rosal.Poate si asta e un motiv de a presta servicii la moodul superficial si fara vlaga.Speram la la licitatie sa castige o firma serioasa,puternica si cu utilaje si mentalitati de anul 2013.
1.1  RE: Speram la mai bine trimis de
(11 apr 2013, 14:36:55
DA SIGUR CLIENTI MAI VECHI A dl kungu (buni la toate si nimic) FLORCONSTRUCT, DIASIL sau chiar ROSAL , FIRME CARE VOR CISTIGA ORCUM SI CONTRACTUL INCLUSIV SI CEL DE REPARATII A DRUMURILOR CU GARANTIE CA LA ROMANI PIN SE FACE RECEPTIA , CA PE URMA POATE SA VINA POTOPUL
2.   Lungule? trimis de
(11 apr 2013, 14:30:52
CAUTATI SI ALTE FIRME MAI COMPETENTE NU ROSAL ,DIASIL,FLORCONSTRUCT SAU DE LA ALTII NU IESE MALAIUL . VAD CA INPRIMAVARA ASTA INGRASA BINE PORCU DL LUNGU , AR TREBUI SAASFALTEZE BULEVARDUL PRINCIPAL A SUEVEI DIN NOU EL SI CU SLEATA LUI DE INSPECTORI INCOMPETENTI , TOT ASFALTU E PLIN DE CARII ,IAR IN JURUL CAPACELOR DIN CAROSABIL E JALE IN 2 LUNI DRUMUL VA FI VARZASI ASTA DUPA NICI 1 AN UNDE E GARANTIA UNDE SUNT CEI CARE AU ACORDAT IMPRUMUTURILE NERAMBURSABILE PENTRU TREABA DE MINTUIALA ,AVIND IN VEDERE CALITATEA LUCRURILOR FACUTE CUM DE LE MAI DATI VOIE SA PARTICIPE LA LICITATII ---SPAGARILOR . ALO DNA , CORPUL DE CONTROL DORMITI
3.   Trimis trimis de
(11 apr 2013, 19:14:17
O SUCEAVA mizerabila ,infecta ,cu cratere pe strazi ,fara industrie plina de supermarket-uri si mall-uri cu prostime cita vrei cu duiumul ,cu alesi deficienti si incompetenti cu oameni care nu-i intereseaza nimic sa faca pt binele si dezvoltarea acestui oras ,o SUCEAVA care isi merita soarta sa moara in kakat.
4.   @YOGHY trimis de
(11 apr 2013, 22:14:18
Cat adevar Yoghy, aceeasi senzatie o am si eu nu mai pot suporta mizeriile celor care conduc aceasta tara si acest oras nenorocit. Niste nemernici care nu fac nimic decat sa fure, niste nesimtiti care de douazeci de ani ne prostesc si fac averi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei