Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 83 (5290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

12 elevi suceveni, premiaţi la faza naţională a Olimpiadei de discipline tehnologice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Olimpiada Naţională de discipline tehnologice, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 1-7 aprilie 2013, elevii suceveni au obţinut trei premii I, trei premii II, două premii III, trei premii speciale şi o menţiune.

De la Școala Gimnazială “Iraclie Porumbescu” Frătăuţii Noi, Adelina Năstasi (clasa a VI-a) a obţinut premiul special, eleva fiind coordonată de prof. Traian Ionesi. Tot cu un premiu special a fost distinsă şi Maria Cîrciu (clasa a VIII-a) de la Școala Gimnazială “Dimitrie Onciul” Straja, aceasta fiind pregătită de prof. Elena Bodnărescu.

De la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, Elisa-Petruţa Ghiorghiţă (clasa a XI-a) a obţinut premiul al II-lea. Eleva e pregătită de Gabriela Popovici, Florentina Crăciun şi Ivan Radion.

Tabita Creţu (clasa a XII-a) a fost recompensată cu premiul I. Eleva învaţă la Liceul Tehnologic „Nicanor Moroşan” Pârteştii de Jos, fiind coordonată de prof. Maria Solcan.

De la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți, Ştefan Popescu (clasa a XI-a) a câştigat premiul I, elevul fiind pregătit de Elena Muha, Nicoleta Schipor şi Ana Rotar.

De la Colegiul Tehnic “Petru Mușat” Suceava au fost premiaţi patru elevi. Este vorba despre Petru Mazilu (clasa a XI-a), care a obţinut premiul al II-lea, Bogdan Cătălin Zepciuc (clasa a XI-a), care şi-a adjudecat premiul al III-lea, Samuel Adrian Halip (clasa a XII-a) - menţiune şi Dorin Mircea Stavnic (clasa a XI-a) - premiu special. Elevii au fost pregătiţi de profesorii: Velusia Ursulean, Delia Gheorghiță, Elvira Georgescu, Aurel Căpraru, Corina Hrimiuc, Marica Anichitei şi Niculina Ciosnar.

De la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Sergiu Rotaru (clasa a XI-a) a fost recompensat cu premiul al III-lea, acesta fiind pregătit de Viorela Maţipiuc, Rozalia Samsonescu şi Cătălin Istocescu.

De la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Mihaela Broşcenco (clasa a XI-a) a obţinut premiul I, fiind coordonat de Violeta Corina Stamatin şi Cristina Lăcrămioara Lupan. De la acelaşi colegiu a fost premiată şi Iuliana Ionela Grosu (clasa a XI-a), care a obţinut premiul al II-lea. Eleva a fost pregătită de Gabriela Aolăriţei, Aurica Rusu şi Mirela Pîrghie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12 elevi suceveni, premiaţi la faza naţională a Olimpiadei de discipline tehnologice.
 Vizualizări articol: 2134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
12 elevi suceveni, premiaţi la faza naţională a Olimpiadei de discipline tehnologice4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei