Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final de acţiune

„Săptămâna altfel”, la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

„Săptămâna altfel”, desfăşurată în acest an sub denumirea „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, a provocat elevii Şcolii Gimnaziale „Bogdan Vodă” din Rădăuţi la un evantai de activităţi menite să dezvolte abilităţile acestora în mod creativ.

Consilierul educativ al şcolii, profesoara Mihaela Amariţei, împreună cu toate cadrele didactice din unitatea de învăţământ au organizat săptămâna pe zile, urmărind atingerea unor obiective importante din educaţia copiilor: Ziua Culturală, Ziua Atelier, Ziua Educativă, Ziua Sportivă şi Ziua Voluntariat, cu menţiunea că întreaga activitate s-a pliat pe principalele proiecte ale şcolii.

Astfel, proiectul „Codul bunelor maniere” a reamintit elevilor comportamentul civilizat într-o sală de spectacol. Prin „File de poveste”, proiect lansat de şcoala rădăuţeană la nivel judeţean, copiii au îmbinat în mod armonios lectura cu artele plastice, pregătindu-se pentru expoziţia-concurs de la Galeriile de Artă.

Un grup de voluntari ai Organizaţiei „Salvaţi Copiii”, elevi ai Colegiului Tehnic Rădăuţi, au purtat discuţii cu elevii şcolii despre drepturile copiilor.

 

“Şcoala <Bogdan Vodă> are talent”, „Fii inteligent!”, „Comunicare. Ortografie”, „Performer în educaţie”, „Cangurul”

Fiind o şcoală eco, elevii au fost implicaţi în activităţi de igienizare a mediului, plantare de flori, colectare de maculatură şi, în acelaşi timp, s-au desfăşurat activităţi în cadrul Programului Mondial Learning About Forests şi în European U4Energy şi Patrula ECO. Elevii s-au întrecut în aptitudini, participând la concursul “Şcoala <Bogdan Vodă> are talent”, la concursuri de tipul „Fii inteligent!”, „Comunicare. Ortografie”, „Performer în educaţie”, „Cangurul”, au vizitat instituţii importante ale comunităţii locale, au participat la diverse activităţi interactive care le-au pus la încercare imaginaţia, priceperea, inteligenţa, spiritul de competiţie, capacitatea de comunicare şi interrelaţionare.

Directorul unităţii de învăţământ, profesorul Petru Nicuţă, a sprijinit şi monitorizat întreaga activitate a săptămânii, dând un imbold pozitiv dezvoltării creativităţii şi personalităţii elevilor, precum şi implicării părinţilor în viaţa şcolii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Săptămâna altfel”, la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Săptămâna altfel”, la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei