Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 79 (5286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi în serie

Spărgător de locuinţe şi baruri din zona de munte a judeţului, prins de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, acuzat de comiterea mai multor spargeri în Şaru Dornei, Ciocăneşti şi Cârlibaba, a fost prins miercuri seară de poliţişti, în baza probatoriului administrat fiind începută urmărirea penală, iar suspectul fiind imediat reţinut.

Poliţiştii de la Secţia Rurală 9 Iacobeni, care s-au ocupat de caz, au probe cu privire la cel puţin cinci furturi care ar fi fost comise de Florin Adrian Hariuc, în vârstă de 25 de ani, din comuna Şaru Dornei. În baza ordonanţei de 24 de ore, el a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, iar ieri după-amiază procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei l-a prezentat Judecătoriei Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vatra Dornei a admis propunerea, Hariuc fiind arestat pentru 29 de zile. 

Furturile au fost comise în perioada ianuarie-martie 2013.

El este acuzat că în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, dintr-un autoturism aflat în faţa unui bar din Şaru Dornei, a furat un telefon mobil în valoare de 300 de lei. În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, acelaşi autor ar fi spart un bar din Ciocăneşti, administrat de Nicoleta Ş., în vârstă de 44 de ani, de unde a furat ţigări în valoare de 215 lei. În aceeaşi noapte, acelaşi tânăr ar mai fi intrat şi în barul administrat de Laurenţia T., în vârstă de 47 de ani, tot din Ciocăneşti, de unde a furat ţigări şi un litru de votcă, în valoare de 150 de lei.

Tot de la Ciocăneşti, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, din magazia localnicului Mircea Ş., de 51 de ani, suspectul ar fi sustras bunuri în valoare de 600 de lei.

Un alt furt despre care există date certe că a fost comis de Hariuc s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 februarie dintr-o societate din Cârlibaba, administrată de Daniel B., în vârstă de 39 de ani. Din societatea acestuia au fost furate bunuri constând în electronice şi unelte, hoţul cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei.   

Furtul cu cel mai mare prejudiciu de care este acuzat Florin Adrian Hariuc a fost comis în seara zilei de 9 martie, din locuinţa lui Radu M., în vârstă de 56 de ani, din Ciocăneşti. Din casa bărbatului au fost sustraşi bani şi bunuri electrocasnice, prejudiciul fiind de aproape 6.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spărgător de locuinţe şi baruri din zona de munte a judeţului, prins de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Spărgător de locuinţe şi baruri din zona de munte a judeţului, prins de poliţişti5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei