Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fugarul ghinionist

A provocat un accident la ieşirea din Suceava şi a fugit, lăsând la faţa locului numărul maşinii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer în vârstă de 47 de ani a provocat un accident în lanţ, cu trei maşini implicate, şi a fugit de la faţa locului, poliţiştii având suspiciunea că acesta era sub influenţa alcoolului. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 6.45, pe DN 2, la ieşirea din Suceava spre Pătrăuţi.

Spre ghinionul şoferului fugar, una din plăcuţele cu numărul de înmatriculare al autoturismului a căzut şi a rămas în zona impactului, astfel că poliţiştii au aflat imediat ce maşină a fost implicată în accident. În aproximativ o oră şoferul a fost găsit la domiciliul său, în Solca. Maşina era în curtea locuinţei, iar suspectul a fost găsit în casă, în pat.

 

Dublu impact ca la biliard, după ce şoferul fugar s-a izbit inexplicabil în maşina din faţa sa

Şoferul care a provocat accidentul, Dorel Dudici, în vârstă de 47 de ani, din oraşul Solca, aflat la volanul unui VW Golf, se deplasa pe direcţia Suceava-Pătrăuţi. Din ancheta poliţiştilor de la Biroul Rutier Suceava rezultă că pe o porţiune de drum drept şoferul s-a izbit într-un alt VW Golf, înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa.

Lovit neaşteptat din spate, şoferul celui de-al doilea Golf, Cătălin Geangu, în vârstă de 36 de ani, din Gălăneşti, nu a mai putut controla maşina. Autoturismul s-a rotit pe carosabil şi a ajuns pe sens opus, unde s-a izbit violent de un autoturism Chevrolet Aveo, condus regulamentar de Marius Bejenari, în vârstă de 28 de ani, din Todireşti, un tânăr care venea spre Suceava, la serviciu. Urmare a impactului violent dintre aceste două maşini, Chevrolet-ul a fost proiectat în afara drumului, unde s-a răsturnat, în timp ce autoturismul VW Golf a rămas la marginea carosabilului, grav avariat în partea laterală dreapta.

 

Trei răniţi transportaţi la spital

La faţa locului a intervenit de urgenţă Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu modulul SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă. Au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Suceava cei doi şoferi rămaşi la faţa locului şi o tânără de 32 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului VW Golf care a ajuns pe contrasens. Femeia s-a aflat chiar pe partea impactului, astfel că a resimţit mai puternic şocul.

Medicul Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, a declarat: „Am primit trei victime dintr-un accident rutier, doi bărbaţi o femeie. Bărbaţii au suferit contuzii minore, care nu au necesitat nici un fel de conduită terapeutică specială. Femeia a fost diagnosticată cu un traumatism cranian cu scurtă pierdere a stării de cunoştinţă şi entorsă de coloană cervicală”.

Din fericire, după investigaţiile medicale amănunţite s-a constatat că nici femeia nu are leziuni grave.

 

Ridicat de poliţişti de acasă, din pat, şoferul a refuzat să sufle în etilotest

După ce la faţa locului a fost găsit numărul de înmatriculare al maşinii dispărute, un echipaj de poliţie s-a deplasat la domiciliul proprietarului. Bărbatul din Solca a încercat să nege că el a provocat accidentul, însă autoturismul său prezenta avariile specifice accidentului, în partea din faţă.

Agentul-şef principal Dorel Paicu, de la Biroul Rutier Suceava, a precizat că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei în mers a şoferului care a părăsit locul accidentului.

Ridicat de acasă de poliţişti, Dorel Dudici a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Suspectului i-au fost recoltate însă probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuţi, în vederea stabilirii alcoolemiei. Deocamdată, până ce vor fi cunoscute rezultatele probelor de sânge, bărbatul din Solca a fost pus sub acuzare pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A provocat un accident la ieşirea din Suceava şi a fugit, lăsând la faţa locului numărul maşinii.
 Vizualizări articol: 6641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A provocat un accident la ieşirea din Suceava şi a fugit, lăsând la faţa locului numărul maşinii5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei