Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 76 (5283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sfârşit tragic

Un tânăr de 28 de ani a murit după a fost găsit cu venele ciuruite de înţepături

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Sfârşit cumplit pentru un tânăr în vârstă de 28 de ani din Suceava, care a murit din cauza unei intoxicaţii severe, cel mai probabil cu lichid de curăţat geamurile. Lângă bărbat a fost găsită o seringă în care era un lichid de culoare albastră, victima având numeroase zgârieturi şi înţepături la venele mâinilor. Anchetatorii au descoperit în apropiere şi o sticlă cu soluţie de curăţat geamurile, acelaşi lichid care se afla şi în seringă.

 

Vecinii au auzit gemete din camera tânărului şi au forţat uşa 

Tânărul în vârstă de 28 de ani, Gabriel S., locuia singur într-o garsonieră de pe strada Fagului, în zona intersecţiei dintre străzile Jean Bart şi Gheorghe Doja. Sâmbăta trecută, în jurul orei 7.30, vecinii au auzit gemete din locuinţa tânărului.   

Oamenii au forţat intrarea în garsonieră şi au găsit o imagine de coşmar.

„Am intrat în cameră şi el era jos, lângă uşă, avea ochii daţi peste cap, era rău tare.... Eu l-am luat şi l-am ridicat pe pat. Avea un tricou cu mânecă scurtă şi am văzut urme pe mâna stângă, era zgâriat şi avea semne de înţepături, de ac de seringă”, a declarat unul dintre vecinii are au intervenit, Robert Linguraru.

 

Indiciile medicale ale unei intoxicaţii severe

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat în secţia de Terapie Intensivă. El a mai trăit mai puţin de 24 de ore, până în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.30, când a fost declarat decedat. Medicii spun că starea sa a fost foarte gravă încă de la început.

Medicul Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, a declarat:

“Am primit un pacient în stare generală gravă, care prezenta urme de înţepături la nivelul cotului bilateral. În urma investigaţiilor paraclinice s-a exclus un traumatism cranian sau o sângerare la nivelul craniului, dar s-au constatat modificări foarte importante ale echilibrului hidroelectrolitic al organismului pacientului. În speţă acesta avea insuficienţă renală severă şi rapid evolutivă, precum şi un număr foarte mare de globule albe”. 

 

Ce a stabilit poliţia

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte ale morţii tânărului în vârstă de 28 de ani. A fost examinată minuţios garsoniera în care a locuit acesta şi au fost audiaţi vecinii.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a explicat că  în urma cercetării locuinţei poliţiştii au găsit un recipient cu soluţie de spălat geamuri şi o seringă în care se afla acelaşi lichid.

În aceste condiţii, toate indiciile duc spre o intoxicaţie voluntară cu lichidul de curăţat geamuri. Pentru finalizarea cercetărilor sunt aşteptate acum şi concluziile finale ale medicilor legişti, nivelul de intoxicare urmând a fi stabilit în baza probelor toxicologice.

 

Tânărul de 28 de ani, recidivist, era cercetat pentru furtul unei maşini

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost căsătorit şi are doi copii. El are la activ condamnări şi a fost închis la Penitenciarul Botoşani. Chiar săptămâna trecută, tânărul a fost pus sub acuzare pentru furtul unei maşini. Asta după ce pe 26 martie o Dacia 1310 a fost furată de pe strada Gheorghe Doja. Maşina a fost recuperată de poliţişti de la un centru de colectare a fierului vechi, iar ancheta a stabilit că cel care a sustras-o este decât Gabriel S. Vecinii cred că tânărul, căutat de poliţişti în mai multe rânduri acasă, a clacat psihic şi s-a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 28 de ani a murit după a fost găsit cu venele ciuruite de înţepături.
 Vizualizări articol: 1968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 10 voturi
Un tânăr de 28 de ani a murit după a fost găsit cu venele ciuruite de înţepături2.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa... si ?! trimis de
( 2 apr 2013, 16:15:15
Unde e stirea ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei