Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Concurs

Sute de dansatori, prezenţi ieri la Festivalul Naţional de Dans Sportiv, organizat la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

La Festivalul Naţional de Dans Sportiv, ediţia a IX-a, organizat ieri la Suceava de Fly Dance Studio, cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava, al Consiliului Judeţean Suceava şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, au participat câteva sute de dansatori sportivi, din 11 judeţe.

Concursul s-a desfăşurat la Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava, unde dansatorii au fost încurajaţi din tribune de zeci de spectatori. Pentru a creşte prestigiul competiţiei, după cum ne-a spus Dorin Mîrnea Andreescu, instructor de dans şi preşedintele Clubului Fly Dance Studio, au fost invitaţi şi au confirmat participarea 14 arbitri din ţară, preşedinte şi observator federal Cristian Parnescu, director de concurs Radu Velcu, secretariat Alin Miron, Adina Răducan şi Elena Răuţă, muzică Rareş Olosutean. Cei mai buni sportivi au primit cupe, medalii şi diplome, dar şi aplauze îndelungi din partea spectatorilor.

„Ne bucurăm că s-au înscris foarte mulţi sportivi cu vârsta de peste 16 ani. Pot să spun că toate perechile au fost foarte bine pregătite. Suceava a avut mai multe perechi în concurs. Majoritatea au urcat pe podium. Concursul nu a fost uşor de organizat. A fost primul an când Primăria Suceava ne-a aprobat o finanţare”, a mai precizat Dorin Mîrnea.

Performanţele sucevenilor, dar şi ale celorlalte perechi care s-au clasat pe primele locuri, se datorează talentului, seriozităţii cu care îşi susţin pasiunea pentru dans, dar, în primul rând, şi profesionalismului antrenorilor care-i modelează pentru a fi campioni. Fiecare concurent are nevoie de un regim alimentar echilibrat, bogat în vitamine, pentru a obţine energia necesară pentru antrenamentul de dans sportiv, de multă disciplină, determinare, care să menţină pasiunea pentru dansul sportiv. În dansul sportiv se ţine cont de estetică, energie şi tehnică. Publicul a fost impresionat şi de costumele spectaculoase pe care le-au purtat dansatoarele, costume din materiale preţioase, scumpe, costurile acestora fiind suportate de părinţii concurenţilor.

La concursul precompetiţional ţinuta concurenţilor a fost liber aleasă. La concursul competiţional ţinuta concurenţilor a trebuit să fie în conformitate cu cerinţele Federaţiei Române de Dans Sportiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de dansatori, prezenţi ieri la Festivalul Naţional de Dans Sportiv, organizat la Suceava.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sute de dansatori, prezenţi ieri la Festivalul Naţional de Dans Sportiv, organizat la Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei