Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 72 (5279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Al cincilea anotimp”

Peste 60 de milioane de lei vechi, donaţi unui băieţel imobilizat în scaun cu rotile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Fălticeni Cultural a strâns 6.200 de lei, în cadrul spectacolului umanitar „Al cincilea anotimp”, susţinut de trupa fălticeneană „Birlic”, pe care asociaţia l-a organizat la începutul acestei săptămâni, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Banii au ajuns la Cosmin Dragu, un copil în vârstă de 14 ani, care suferă de distrofie musculară progresivă Duchenne. În spectacol au evoluat tinerii Magdalena Agrigoroaie, Sebastian Aldea, Ionuţ Alexandru, Cezara Darie, Codruţa Ciobanu, Lavinia Ciot, Gabriela Cocian, Ana Maria Fasolă, Răzvan Fuioaga, Valentin Hriţcu, Vlad Nechifor, Andrei Păduraru, Ionuţ Pintilie, Anastasia Simion, Vasilica Bosânceanu, Iulian Vizitiu. Coordonator: Cristina Bacal.

Adolescentul a fost prezent în sala de spectacol, împreună cu părinţii şi fratele său mai mic. Preotul Vasile Liviu Mihăilă, preşedintele Asociaţiei Fălticeni Cultural, ne-a spus că este a doua acţiune organizată de asociaţie pentru Cosmin Dragu, din localitatea Cristeşti, judeţul Botoşani, care suferă de o boală degenerativă care îi distruge organismul. „Primul eveniment caritabil pe care l-am organizat pentru Cosmin a avut loc la Fălticeni, unde a fost prezent şi el, într-un scaun cu rotile, pentru că boala de care suferă nu îi permite să meargă şi are nevoie de bani pentru a putea fi operat în străinătate. Un public numeros ni s-a alăturat şi la evenimentul caritabil de luni, 25 martie, organizat la Suceava, unde, din vânzarea biletelor, s-au adunat 6.200 de lei. Nu ne vom opri aici. I-am promis lui Cosmin că vom organiza un nou spectacol la Fălticeni, spectacol care o va avea ca invitată de onoare pe cunoscuta şi îndrăgita interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca”, ne-a spus părintele Liviu Mihăilă.

Părinţii lui Cosmin, Nicoleta şi Cristinel Dragu, ar face orice pentru a-şi salva copilul, motiv pentru care au bătut ţara în lung şi-n lat, au mers prin şcoli, pe la primării, pe la asociaţii de întrajutorare, pentru a face cunoscut cazul copilului lor, care are nevoie de 30.000 de euro, pentru o operaţie în China.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 60 de milioane de lei vechi, donaţi unui băieţel imobilizat în scaun cu rotile.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 60 de milioane de lei vechi, donaţi unui băieţel imobilizat în scaun cu rotile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei