Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 69 (5276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În plină iarnă

Accident violent în intersecţia din faţa primăriei, după ce un taxi cu cauciucuri de vară s-a izbit într-un VW

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Două maşini s-au ciocnit violent pe artera principală a municipiului reşedinţă de judeţ, în intersecţia din faţa Primăriei municipiului Suceava, în accident fiind implicat un autoturism VW şi un taximetru, Dacia Logan. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 17.00. Deşi sâmbătă a fost o zi de iarnă în toată regula, poliţiştii au constatat că autoturismul Dacia Logan taxi avea pe puntea din spate cauciucuri de vară. 

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, taxiul circula pe direcţia Centru-Spitalul Judeţean, la volan aflându-se Ioan Colodiuc, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava. În intersecţia din faţa primăriei, acesta a virat stânga, spre „Pompieri”, fiind izbit violent de un autoturism VW Golf condus dinspre spital de şofer în vârstă de 18 ani, din Ipoteşti.

Un tânăr care a fost martor ocular la accident a declarat: “Cred că taximetristul a greşit, a trecut pe roşu”. Varianta sa a fost susţinută de altfel de mai mulţi martori.

În urma impactului violent, cele două maşini au ajuns pe trotuarul din faţa primăriei.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu modul SMURD. Tânărul de la volanul maşinii VW a scăpat doar cu uşoare leziuni la cap. De cealaltă parte, bărbatul care conducea taxiul a fost scos cu greutate din maşină, fiind prins între scaunele autoturismului.

Ambii şoferi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii i-au diagnosticat cu leziuni uşoare, care nu le pun viaţa în pericol. Ambii au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0.

Poliţiştii rutieri au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Ei nu au stabilit încă în mod cert cine este vinovat de producerea accidentului. Imaginile surprinse de camerele video din intersecţie, care vor fi consultate astăzi, ar putea lămuri cum s-a produs accidentul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident violent în intersecţia din faţa primăriei, după ce un taxi cu cauciucuri de vară s-a izbit într-un VW.
 Vizualizări articol: 5271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 11 voturi
Accident violent în intersecţia din faţa primăriei, după ce un taxi cu cauciucuri de vară s-a izbit într-un VW4.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Invers trimis de
(25 mar 2013, 11:14:08
Taxiul venea dinspre spital in directia centru , vw golf facea stanga spre pompieri . Taxiul a fortat intrarea in intersectie pe culoarea portocalie si l-a izbit in plin , avea aproximativ 70 km/h.... Astia is taximetristii nostrii .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei