Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 66 (5273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La ceas aniversar

Zece ani de parteneriat educaţional româno-polonez, celebraţi la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” aniversează, în această săptămână, zece ani de la semnarea parteneriatului educaţional „O poartă deschisă spre Europa”, cu liceul polonez „Zespol-Szkol” Mecaniczno-Elekryznich, din Sosnowiec. Cu această prilej, patru oaspeţi polonezi se află la Suceava, delegaţia şcolii partenere fiind formată din Michal Wasniewski, Michal Wilk, Marzena Koniusz şi Janusz Kosalka.

În decursul celor zece ani, la nivelul celor două instituţii de învăţământ au avut loc numeroase schimburi de experienţă şi mobilităţi cu elevi şi profesori, aceste acţiuni vizând activităţi de formare a cadrelor didactice, activităţi de pregătire de specialitate a elevilor, schimburi culturale şi activităţi turistice. Au fost implicate în aceste activităţi, pe lângă cele două şcoli, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Primăria municipiului Suceava şi Primăria din Sosnowiec, Polonia.

Potrivit reprezentanţilor liceului sucevean, „dincolo de beneficiile obţinute în plan profesional între profesorii şi elevii celor două şcoli, s-a legat o frumoasă relaţie de prietenie şi frăţie care a făcut posibilă ştergerea graniţelor dintre noi. Nu se încheie bine o etapă a parteneriatului, că o aşteptăm pe următoarea. La acest popas aniversar, când un deceniu pare ca o clipă, când împreună ne întoarcem în timp şi depănăm amintiri, găsim noi idei, noi proiecte care să ducă peste ani relaţia dintre profesorii şi elevii celor două şcoli, astfel încât parteneriatul să-şi onoreze numele, <O poartă deschisă spre Europa>.Mulţumim partenerilor de peste hotare şi colectivul colegiului sucevean pentru implicarea în derularea activităţilor din toţi aceşti ani”.

Echipa de coordonare a parteneriatului de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”  Suceava este formată din Domnica Josan – directorul colegiului, Beatrice Liliana Filipiuc – director adjunct, ing. Ovidiu Ştefan Arganisciuc şi ing. Dragoş Magazin. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece ani de parteneriat educaţional româno-polonez, celebraţi la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”.
 Vizualizări articol: 2106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Zece ani de parteneriat educaţional româno-polonez, celebraţi la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei