Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 66 (5273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

După o noapte de arest

Tânărul acuzat că a obţinut o partidă de sex cu o minoră prin şantaj, lăsat în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Tânărul în vârstă de 31 de ani reţinut marţi seară sub acuzaţia că a obligat o minoră de 14 ani să facă sex cu el, şantajând-o cu un presupus film în care fata apare în ipostaze indecente, a fost lăsat să se întoarcă la domiciliu.

După ce a fost audiat ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Iulian Asofiei, din comuna Hârtop, a aflat că e liber să plece după expirarea celor 24 de ore de reţinere, anchetatorii luând faţă de el măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

Deşi acuzaţiile ce i se aduc tânărului sunt destul de grave, procurorii nu au mai cerut arestarea preventivă a acestuia, pentru că lipseşte de la dosar tocmai filmuleţul porno care ar fi făcut obiectul şantajului.

În urma percheziţiei care s-a făcut marţi la domiciliul suspectului, s-au ridicat mai multe bunuri (sisteme informatice, suporturi optice tip CD şi DVD), însă nici urmă de aşa-zisele imagini compromiţătoare în care să apară minora şantajată.

Anchetatorilor nu le este încă clar de ce adolescenta în vârstă de 14 ani a făcut sex din obligaţie cu suspectul, atâta vreme cât presupusele imagini compromiţătoare nu au fost găsite.

 

Povestea şantajului

Aşa cum vă informam încă din ediţia de ieri a cotidianului nostru, faptele s-ar fi petrecut în cursul lunii trecute, atunci când tânărul de 31 de ani i-ar fi cerut unei minore din aceeaşi localitate să întreţină relaţii sexuale în locuinţa sa, şantajând-o că, în caz contrar, va face publice imagini compromiţătoare care ar fi prezentat victima în situaţii indecente.

Victima a acceptat, însă suspectul, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, nu s-a mulţumit numai cu atât şi l-a contactat ulterior şi pe prietenul minorei, căruia i-a solicitat o sumă de bani pentru a nu face publice imagini compromițătoare cu fata, promiţând în schimb că le va înmâna suportul magnetic cuprinzând înregistrările respective.

Suspectul, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, i-a spus prietenului adolescentei că dacă nu are banii solicitaţi, el ar accepta la schimb şi o nouă partidă de sex cu minora.

Cercetările în acest caz sunt continuate de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Minora şantajată, gravidă cu suspectul?

Tatăl adolescentei care ar fi fost şantajată susţinea ieri că fiica sa este însărcinată cu suspectul.

„Mie nu mi-a spus nevasta până aseară (n.r. - marţi seară). Am înţeles că a luat-o cu forţa şi şi-a bătut joc de ea. Treburi femeieşti. A tras-o nevastă-mea de limbă, că nu îi mai venise ciclul la fată”, mărturisea tatăl fetei.

Nici tatăl suspectului nu a auzit nimic până marţi, când poliţia i-a săltat fiul. „Au controlat toată casa şi în pod au căutat. El (n.r. - fiul) o mai făcut probleme, a mai făcut puşcărie. I-au luat laptopul şi altui băiat de-al meu”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul acuzat că a obţinut o partidă de sex cu o minoră prin şantaj, lăsat în libertate.
 Vizualizări articol: 2003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Tânărul acuzat că a obţinut o partidă de sex cu o minoră prin şantaj, lăsat în libertate3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei