Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 64 (5271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Achiziţie

Termica şi-a asigurat funcţionarea până la jumătatea săptămânii viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Căldura va ajunge în continuare în locuinţele sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat, după ce stocurile Termica de cărbune au fost reînnoite la finele săptămânii trecute.

Stocurile pe care le aveau mai ajungeau doar până pe 18 martie, dar, ca urmare a achitării de către Primăria Suceava a trei milioane de lei în contul subvenţiilor pentru căldura furnizată populaţiei şi a consumului de căldură de la unităţile de învăţământ, noi transporturi de cărbune au putut fi cumpărate.

„În prezent avem în stoc 6.400 de tone de huilă, cantitate suficientă pentru opt-nouă zile de funcţionare în condiţiile meteo actuale. Nu ne ajung pentru a furniza căldură până la finele lunii, dar sperăm să găsim resursele necesare prin creşterea încasărilor de la populaţie”, a declarat directorul Termica, Ovidiu Dumitrescu.

Numai că, deşi a trecut mai bine de jumătate de lună, încasările de până acum sunt atât de mici încât nu acoperă nici măcar necesarul de cărbune pe două zile.

Până luni, 18 martie, încasările de la populaţie către Termica au fost de numai 700.000 de lei, în condiţiile în care un transport de cărbune care asigură necesarul de căldură şi apă caldă pentru două zile şi jumătate costă aproximativ 800.000 lei.

„Sper ca de acum să se înregistreze o creştere a încasărilor de la populaţie, mai ales că au fost afişate cheltuielile pe luna anterioară şi s-au dat pensiile şi salariile. Nevoie de căldură este, mai ales spre final de săptămână, după cum indică prognoza meteo”, a adăugat directorul societăţii de termoficare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica şi-a asigurat funcţionarea până la jumătatea săptămânii viitoare.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Termica şi-a asigurat funcţionarea până la jumătatea săptămânii viitoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei