Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 64 (5271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Necesitate

Primăria Suceava a dat startul campaniei de curăţenie de primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Echipele de salubrizare ale Rosal au fost mobilizate, începând de ieri, într-o amplă acţiune de curăţenie de-a lungul bulevardului principal al Sucevei, pe porţiunea cuprinsă între Centru şi sensul giratoriu de la intrarea în oraş dinspre Fălticeni.

„Astăzi am dat startul primei etape a campaniei de curăţenie de primăvară, care se va desfăşura în perioada 18 martie – 3 mai, în toate cartierele, după un program bine stabilit. Pentru prima zi, avem două echipe care acţionează în paralel, una dinspre Centru spre sediul primăriei, iar una dinspre Galleria înspre Centru”, a declarat ieri viceprimarul municipiului Suceava Gavril Vîrvara.

Deşi începută în forţă, campania de curăţenie nu a avut în totalitate eficienţa dorită, din cauza temperaturilor foarte scăzute din timpul nopţii şi a umezelii, nisipul, pietrişul şi praful adunat pe lateralele străzii, dar şi pe trotuare fiind prinse într-o crustă de gheaţă, care nu permitea măturarea lor.

În aceste condiţii, echipele de salubrizare s-au văzut nevoite să lucreze mai mult în zonele încălzite de razele soarelui şi să îndepărteze stratul de mizerie cu lopeţile, pentru că măturoaiele erau ineficiente în unele locuri.

Acţiunea de curăţenie de primăvară va continua în zilele următoare cu îndepărtarea gheţii şi a zăpezii de pe carosabil, trotuare şi spaţii verzi, curăţarea rigolelor, măturat manual şi mecanizat pe străzi şi trotuare şi colectarea deşeurilor scoase la iveală de dezgheţarea mormanelor de zăpadă.

Tot în cadrul acestei campanii, o atenţie deosebită se va acorda şi spaţiilor verzi, prin toaletarea copacilor şi a gardului viu, greblarea spaţiilor verzi, curăţarea lor de gunoaie.

Viceprimarul Gavril Vîrvara a atras atenţia proprietarilor de maşini asupra necesităţii mutării temporare a autovehiculelor parcate pe marginea străzilor, astfel încât să poată fi curăţate şi porţiunile de stradă ori trotuar de dedesubt, astfel încât campania de îndepărtare a mizeriei acumulate în iarnă să aibă eficienţă maximă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a dat startul campaniei de curăţenie de primăvară.
 Vizualizări articol: 1484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Primăria Suceava a dat startul campaniei de curăţenie de primăvară1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curatenie trimis de
(19 mar 2013, 11:48:40
pai, daca aceasta actiune in forta incepe tot cu maturoiul , ne-am lamurit.......o sa fie un praf ziua de nu o sa putem circula pe strazi........
Dle Lungu, ar fi bine sa mergeti macar 1-2 zile/saptamina la serviciu fara masina , sa vedeti adevarata fata a orasului, din masina nu se vede nimic....
nimic nu doresc decit curatenie, aer, soare,lumina...... cind orasul este murdar , totul este mohorit, acoperit de nori.....
vrem curatenie, curatenie, curatenie........curatenie....
2.   Cu apa si sopon trimis de
(19 mar 2013, 12:06:37
alo sa ne anuntati cind o sa iasa Dl prelipcar la curatenie- baie de multime ca sa mergem sa aruncam cu soponuri in fata d-lui, si sa sreram caatunci va si ploua. A' cei de la DNA CRED CA DORM SARACI
3.   Nesimtire trimis de
(19 mar 2013, 13:41:35
Cum vorbeste acest Varvara de curatenie cand in jurul bloclui lui sunt fara exagerare sute de kilograme de gunoaie. Rosal nu a mai trecut pe acolo de vreo 2 ani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei