Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 64 (5271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Act sexual interzis

Încă o minoră gravidă. Este al patrulea caz de la începutul acestui an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mama unei adolescente în vârstă de 14 ani l-a reclamat la poliţie pe iubitul acesteia din urmă, pe motiv că i-a lăsat fata gravidă, poliţiştii întocmindu-i reclamatului dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Este al patrulea caz de acest gen înregistrat de la începutul acestui an, reprezentanţii instituţiei Protecţiei Copilului Suceava anunţând că vor demara o campanie de informare în rândul minorelor despre ce înseamnă să devii mamă la vârste atât de fragede.

 

Părinţii ştiau de aproape jumătate de an că fata lor e însărcinată 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Virginia L., din municipiul Rădăuţi, a reclamat că fiica ei în vârstă de 14 ani a rămas însărcinată cu un tânăr de 21 de ani.

Din cercetările poliţiei, a reieşit că părinţii minorei ştiau că fata lor va deveni mămică încă de acum jumătate de an, însă au reclamat fapta abia zilele trecute, după ce fata lor s-a certat cu iubitul ei.

În toamna anului trecut, adolescenta a plecat la Milişăuţi să lucreze în agricultură, ca zilier.

Aici, s-a cunoscut cu un tânăr din comuna botoşăneană Albeşti, Ilie B., cu care a întreținut relații sexuale de bună voie în locuinţa în care tânărul stătea în gazdă.

În luna noiembrie, minora, împreună cu mama ei, s-a prezentat la Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma unui consult, medicii le-au spus că adolescenta este însărcinată în opt săptămâni.

Iniţial, părinţii minorei au fost de acord cu relaţia dintre fiica lor şi Ilie B., motiv pentru care le-au pus la dispoziţie un imobil în Rădăuţi, în care să locuiască.

În urmă cu câteva zile, adolescenta şi iubitul ei s-au certat, motiv pentru care Virginia L. l-a dat pe tânărul de 21 de ani pe mâna poliţiei. 

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor”, a transmis, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

 

Viitori tătici riscă închisoarea de la 3 la 10 ani

Încă de la începutul acestui an, s-a înregistrat un caz asemănător, fiind vorba de o fată de 14 ani, elevă în clasa a VI-a, lăsată gravidă de un coleg de-a VIII-a.

Cei doi învăţau la aceeaşi şcoală în Rădăuţi şi aveau o relaţie din a doua jumătate a anului trecut.

Şi în acest caz, tot mama fetei a fost cea care a depus reclamaţie la poliţie.

Tot la Milişăuţi s-a consumat şi iubirea dintre un tânăr de 25 de ani şi o minoră de 14 ani, relaţie în urma căreia adolescenta, care locuia de mai multe luni acasă la tânărul respectiv, a rămas însărcinată.

O poveste similară s-a petrecut şi la Stulpicani, între o elevă în clasa a VIII-a, în vârstă de 14 ani, şi un tânăr de 20 de ani, Ilie R., din comuna Ostra.

Luna trecută, poliţiştii au aflat de la reprezentanţii unităţii de învăţământ la care învaţă minora că aceasta este însărcinată.

La spital, medicii care au consultat-o pe adolescentă le-au confirmat că minora prezintă o sarcină de 6-7 săptămâni. 

Potrivit Codului Penal, infracţiunea de act sexual cu un minor săvârşită în condiţiile prezentate se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o minoră gravidă. Este al patrulea caz de la începutul acestui an.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Încă o minoră gravidă. Este al patrulea caz de la începutul acestui an4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MILISAUTI! trimis de
(19 mar 2013, 15:41:40
Tot din MILISAUTI se trage si Petrescu George, de la DAREX AUTO. o lepadatura care isi bate joc de familie. Halal tarani in MILISAUTI cu aere de smecheri.
1.1  RE: MILISAUTI! trimis de
(19 mar 2013, 15:53:36
ai dreptate. l-am vazut si eu pe boul asta pe siteuri cautand curve, il gasiti pe twoo sau pe tagged. frumos barbat cu pretentii. mai este si membru PSD. halal.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei