Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învățământ

11 elevi vor reprezenta Suceava la fazele naționale ale olimpiadelor de astronomie, astrofizică și științele pământului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică va avea loc în perioada 6-9 aprilie 2013, la Sinaia, șapte elevi din județ calificându-se la această competiție. Coordonatorul lotului județean este inspectorul școlar de specialitate prof. dr. Petru Crăciun. De la Colegiul Național ,,Nicu Gane” Fălticeni vor participa trei elevi, aceștia fiind pregătiți de profesorii Petru Crăciun și Doina Dominte. Este vorba despre elevii Remus Bompa (clasa a IX-a), Mircea Călin Vacariuc (clasa a IX-a) și Ema Turcu (clasa a IX-a).

De la Liceul Tehnologic ,,Tomşa Vodă” Solca s-au calificat elevii: Eduard Lungu (clasa a VI-a) și Daniel Cosovanu (clasa a X-a), pregătiți de profesorii Ilie Cosovanu și Magdalena Cosovanu. Colegiul Național ,,Petru Rareș” va fi reprezentat de Ionela Alexandra Gâză (clasa a X-a), pregătită de prof. Petru Crăciun și Anca Greculeac. De la Colegiul Național ,,Ștefan cel Mare” Suceava s-a calificat Ionuț Cosmin Grădinaru (clasa a XII-a), îndrumat de prof Petru Crăciun.

Cât privește Olimpiada Națională de Științele Pământului, competiție ce se va desfășura în perioada 6-9 aprilie 2013, în Bucureşti, patru elevi vor reprezenta județul Suceava, trei dintre aceștia fiind de la Colegiul „Petru Rareș”. Este vorba despre Cosmin Gabriel Glovnea (clasa a XII-a), Bogdan Filote (clasa a X-a) și Șerban Mihai Florea (clasa a X-a), aceștia fiind pregătiți de profesorii Gheorghe Lungu, Dana Capbun, Carmencita Obreja, Marius Cazacu, Daniela Dungeanu, Gabriela Câmpan, Ramona Oboroceanu și Ramona Morar. De la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc s-a calificat Amalia Sofia Piticari (clasa a XI-a), pregătită de Carmen Adina Ciobanu, Mariana Ciubotaru, Daniela Zancu și Mihai Toader Piticari. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 11 elevi vor reprezenta Suceava la fazele naționale ale olimpiadelor de astronomie, astrofizică și științele pământului.
 Vizualizări articol: 2169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
11 elevi vor reprezenta Suceava la fazele naționale ale olimpiadelor de astronomie, astrofizică și științele pământului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei