Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 52 (5259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

De mărţişor

Cătălin Botezatu a prezentat în faţa a sute de suceveni cea mai recentă colecţie a sa, „Aviatorul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Shopping City Suceava (SCS) şi-a propus ca în prima lună de primăvară să aducă femeile în centrul atenţiei, fapt pentru care le-a pregătit acestora cadouri speciale, premii de răsfăţ şi showuri de modă.

Duminică, 3 martie, cei prezenţi la Shopping City Suceava au avut parte de un spectacol de modă în cadrul căruia o serie de magazine găzduite de SCS au etalat ultimele tendinţe ale acestei primăveri în materie de vestimentaţie, întreaga manifestare încheindu-se cu un spectacol de modă de excepţie ce a purtat semnătura lui Cătălin Botezatu.

Prezentările ce au precedat showul lui Botezatu au adus în faţa publicului colecţii ce au reunit zeci de tinere care au îmbrăcat ţinute fresh, de primăvară, atât pentru femeile care adoptă stilul casual, dar şi pentru doamnele pentru care stilul elegant este mai potrivit. Au propus colecţii pentru primăvară-vară 2013 următoarele magazine: New Yorker , Takko Fashion, Moda Miss, Texval, Coax, Magnetyc Style, Carrefour, House of Art, Benvenuti şi Camiceria Italiana.

Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti, Deichmann şi Leonardo. Nici cei care au fost în căutarea unui cadou deosebit pentru femeia din viaţa lor nu au fost uitaţi, dat fiind faptul că pe perioada întregului eveniment s-au oferit celor mai curajoşi dintre spectatori vouchere în valoare de 100 lei, de la magazinul B&B. Totodată, din cadrul manifestării nu au lipsit tombolele speciale de mărţişor.

Salonul D`Anais din Shopping City Suceava a asigurat coafura şi machiajul modelelor. Showul de modă prin care organizatorii evenimentului au ales să întâmpine primăvara a fost unul de bun augur, diversitatea şi varietatea stilurilor, de o parte şi reacţia publicului de cealaltă parte, fiind garanturi ale unui eveniment izbutit.

 

Aviatorii lui Bote au aterizat la Shopping City Suceava

Pentru seara de duminică, celebrul designer Cătălin Botezatu le-a pregătit sucevenilor, şi în special reprezentantelor sexului frumos, un mărţişor vestimentar.

Zeci de modele au defilat în Piaţa Sfatului din Shopping City Suceava, etalând ţinutele din colecţia “Aviatorul”, ţinute ce se adresează atât publicului masculin, cât şi celui feminin.

„Aviatorul” este una dintre cele mai de succes colecţii ale lui Cătălin Botezatu, având ca sursă de inspiraţie cunoscutul film “Top Gun”, creaţiile designerului român amintind de Tom Cruise îmbrăcat cu celebra geacă de piele şi gonind cu viteză pe motocicletă, pe pista de decolare a avioanelor. Piesele centrale au fost gecile de piele, pantalonii slim, beretele stil army, accesoriile inedite şi ochelarii retro de aviator.
Colecţia „Aviatorul” a urmat un scenariu inedit, regia fiind marca Botezatu. Recuzita pentru spectacolul pregătit de designer a fost ceva mai generoasă, respectiv scaune de bar ce ulterior au fost folosite în coregrafia spectacolului, trabucuri, cocteiluri colorate. Reacţia publicului, principalul barometru al reuşitei unui spectacol, a fost una pe măsură, spectatorii răsplătind întreaga performanţă a celor ce au evoluat pe scenă.

Tot duminică, designerul român a prezentat „Ego Man's Fashion Concepts”, o colecţie ce îşi propune să cultive stilul românilor, facilitându-le accesul la branduri de top.

După eveniment, Alexandria Librării a găzduit o sesiune de autografe pentru audiobook-ul “Trei vieţi. Pedeapsa” în lectura lui Cătălin Botezatu şi Gabriel Duţu, după cartea autobiografică cu acelaşi nume, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad.

 

Doamnele vor fi recompensate cu premii toată săptămâna

Până în data de 8 martie, doamnele şi domnişoarele care fac cumpărături de minim 100 lei din magazinele din Shopping City Suceava şi se prezintă la info-point-ul amplasat în faţa magazinului Leonardo cu bonul de casă pot câștiga: vouchere în valoare de 100 lei la B&B Collection şi şedinţe de machiaj, flori la ghiveci oferite de Baumax, vouchere de frumuseţe la Salonul D`Anais, cosmetice şi bijuterii Avon, ore de aerobic la Energy Fitness Club şi vouchere de cumpărături la magazinele din Shopping City Suceava. Desigur, şi domnii pot participa la roata norocului şi pot câştiga, pentru femeile din viaţa lor, premii deosebite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Botezatu a prezentat în faţa a sute de suceveni cea mai recentă colecţie a sa, „Aviatorul”.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Cătălin Botezatu a prezentat în faţa a sute de suceveni cea mai recentă colecţie a sa, „Aviatorul”4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei