Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 49 (5256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Distincţie

Cristina David, medic primar oftalmolog, a fost premiată în cadrul galei Femeia anului 2012

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Gala premiilor Femeia Anului 2012, organizată de revista Avantaje în parteneriat cu Avon Cosmetics Romania şi JW Marriott, a desemnat câştigătoarele celei de-a cincisprezecea ediţii.

În acest an s-au acordat 12 premii de excelenţă, la zece categorii.

Cristina David, medic primar oftalmolog în Suceava, a fost desemnată femeia anului la categoria “Iniţiativă în sprijinul semenilor” pentru campania de screening gratuit destinată copiilor preşcolari, în vederea depistării precoce şi tratării unor afecţiuni oftalmologice.

La categoria “Iniţiativă în sprijinul semenilor”, gala premiază femeile care se implică activ şi constant în viaţa comunităţii marilor oraşe din ţară.

 

Trofeul i-a fost acordat de dr. Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii

În introducerea rostită de medicul Raed Arafat în prezentarea Cristinei David, acesta a precizat: “Câştigătoarea trofeului din această seară este medic primar oftalmolog la o clinică particulară din Suceava. În anul 2005 a iniţiat o campanie de sănătate destinată copiilor preşcolari, în vederea depistării precoce şi a tratării unor afecţiuni oftalmologice, care, nedescoperite la timp, pot afecta ireversibil vederea copiilor sau le pot scădea performanţele şcolare. Screening-ul periodic al vederii copiilor necesită din partea părinţilor timp şi bani, iar lipsa acestora duce de regulă la deficienţe de vedere care se agravează”.

În cadrul campaniei “Vedere clară – ochi sănătoşi”, copiii din grădiniţele oraşului Suceava sunt periodic testaţi din punct de vedere oftalmologic, în mod gratuit, iar cei care sunt depistaţi cu deficienţe vizuale primesc consultaţie gratuită la clinică şi tratament corespunzător.

Campania se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean şi Clubul Lions Suceava, de-a lungul timpului acestui demers alăturându-i-se și alte Cluburi Lions din țară, care au permis permanentizarea campaniei.

“Responsabilitatea socială nu este doar un concept de Capitală, ci un deziderat la care să aspire orice persoană cu simţ civic. În deplasările prin ţară, la recomandarea unor cititoare, redacţia revistei Avantaje a avut surpriza să descopere comunităţi de femei foarte active, care fac multe activităţi caritabile, de cele mai multe ori într-o discreţie care le fac să fie cu atât mai credibile. De regulă sunt femei de afaceri cu un business prosper care sunt recunoscătoare pentru ceea ce au şi vor să facă un bine celor care sunt în nevoie”, a mai menţionat Raed Arafat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristina David, medic primar oftalmolog, a fost premiată în cadrul galei Femeia anului 2012.
 Vizualizări articol: 3611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 14 voturi
Cristina David, medic primar oftalmolog, a fost premiată în cadrul galei Femeia anului 20124.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trebuie respectati,incurajati acesti oameni corect trimis de
( 1 mar 2013, 13:18:07
Deduc ca este competenta, buna la suflet si se implica in cele mai dificile boli si situatii....
1.1  RE: Trebuie respectati,incurajati acesti oameni corect trimis de
( 1 mar 2013, 13:19:46
corecti si marinimosi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei