Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Final de proiect

Peste 100 de lucrări ştiinţifice susţinute de doctoranzi ai USV în cadrul unui proiect cofinanţat din Fondul Social European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” anunţă finalizarea proiectului „Provocările cunoaşterii şi dezvoltare prin cercetare doctorală”, proiect cofinanţat de Fondul Social European.

De la începutul demarării proiectului în luna martie 2010 şi până în prezent, cei 28 de doctoranzi participanţi la proiect au prezentat 109 lucrări ştiinţifice la diverse manifestări naţionale şi internaţionale.

Totodată, până la data de 22 februarie 2013, 15doctoranzi finanţaţi prin proiect au obţinut confirmarea titlului de doctor, iar alţi patru doctoranzi care au susţinut public teza urmează să obţină confirmarea titlului în perioada imediat următoare. Un număr de nouă doctoranzi au obţinut o amânare pentru susţinerea publică a tezei, conform legislaţiei în vigoare.

Pe perioada derulării proiectului au beneficiat de susţinere financiară un număr de nouă manifestări ştiinţifice internaţionale organizate de Universitatea „Ştefan cel Mare”, singură sau în colaborare cu alţi parteneri. Au fost organizate, cu sprijin financiar din partea proiectului, 16 sesiuni de management al cercetării, având ca invitaţi personalităţi de prestigiu din ţară şi din străinătate.

Ca urmare a activităţii desfăşurate în proiect, au fost încheiate 32 de acorduri de parteneriat cu instituţii din ţară şi străinătate astfel: trei acorduri cu universităţi din ţară şi 13 cu universităţi din străinătate, opt acorduri cu institute de cercetare din ţară şi trei cu institute din străinătate.

Aceste acorduri au permis, printre altele, ca un număr de 21 de doctoranzi să efectueze stagii de pregătire doctorală, aceştia având şi susţinere financiară din partea proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 100 de lucrări ştiinţifice susţinute de doctoranzi ai USV în cadrul unui proiect cofinanţat din Fondul Social European.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Peste 100 de lucrări ştiinţifice susţinute de doctoranzi ai USV în cadrul unui proiect cofinanţat din Fondul Social European5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei