Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şocant

Fetiţă de trei luni, lovită cu toporul în cap de tatăl său, în timp ce îşi agresa concubina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de doar trei luni a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu leziuni grave după ce a fost lovită cu un topor în cap chiar de cătretatăl său. Şocantul incident s-a petrecut într-o familie de romi din comuna Berchişeşti, iar bebeluşul a ajuns la spital la o zi după agresiune, după ce unchiul micuţei a sunat la 112. Ancheta poliţiei arată că fetiţa a fost lovită accidental, în timp ce tatăl său îşi agresa concubina, care avea bebeluşul în braţe.

 

Fetiţa de trei luni, diagnosticată cu traumatism cranian epicranian şi fractură de os parietal

Poliţia a fost sesizată despre caz luni, în jurul orei 10.00, în scurt timp micuţa în vârstă de trei luni fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava. Victima a fost diagnosticată cu un traumatism cranian cu hematom epicranian şi cu fractură os parietal stânga, leziuni cu atât mai grave în cazul unui copil de o asemenea vârstă.

În urma anchetei desfăşurate de poliţie rezultă că duminică, în jurul orei 17.00, între Vasile Catargiu, în vârstă de 37 de ani, din Berchişeşti, şi concubina sa, Adriana Gherman, părinţii a patru copii, a avut loc o altercaţie care a degenerat. Bărbatul, au stabilit poliţiştii, a lovit-o cu toporul peste picioare pe concubina sa, iar în momentul în care aceasta a încercat să se ferească, ghemuindu-se și ținând-o la piept pe fiica ei, individul a lovit-o cu latul toporului în zona capului și pe minora în vârstă de trei luni.

Speriată, femeia a fugit împreună cu cei patru copii pe care îi are la fratele său, în Păltinoasa. Aici, a doua zi, observând că micuţa are leziuni şi se simte rău,  unchiul fetiţei a sunat la 112.

 

Mama şi cei patru copii vor ajunge, cel mai probabil, la un centru maternal

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, fapta urmând a fi încadrată mai exact în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie micuţa. 

Având în vedere gravitatea faptei, a fost sesizată imediat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Suceava.

Reprezentanţii instituţiei s-au deplasat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea evaluării situaţiei minorei şi a mamei sale.

„Mama  a declarat că în timp ce alăpta, concubinul a intrat în casă şi a început să o lovească cu muchia de la topor, iar din greşeală a lovit-o şi pe minoră. Mama mai are trei copii minori cu vârste cuprinse între doi ani şi jumătate şi şase ani şi jumătate,  care acum sunt în grija fratelui ei din comuna Păltinoasa”, a declarat Margareta Isăilă, directorul DGASPC Suceava.

Ea a precizat că după externarea mamei şi a copilului se va recurge cel mai probabil la internarea temporară a acestora, precum şi a celorlalți fraţi, la un centru maternalal instituţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de trei luni, lovită cu toporul în cap de tatăl său, în timp ce îşi agresa concubina.
 Vizualizări articol: 2432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Fetiţă de trei luni, lovită cu toporul în cap de tatăl său, în timp ce îşi agresa concubina3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rea trimis de
(27 feb 2013, 14:58:27
asa sunt majoritatea femeilor pentru intimidarea sotilor isi ia copii in brate cu speranta ca nu au curaju sa le loveasca punand in pericol viata copiilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei