Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La intrarea în Buneşti

Accident pe DN 2, după ce un Audi cu patru oameni s-a răsturnat de mai multe ori în decor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Patru oameni au scăpat ca prin minune cu răni uşoare după ce maşina cu care se deplasau, scăpată de sub control de şofer, s-a răsturnat violent de mai multe ori în afara drumului. Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.15, pe DN 2, la intrarea în Buneşti dinspre Suceava.

Şoferul, Gheorghe Gherasim, în vârstă de 60 de ani, din Mălini, aflat la volanul unui autoturism Audi A4, se deplasa dinspre Suceava spre Fălticeni. În dreapta sa se afla o tânără în vârstă de 29 de ani, domiciliată în Cornu Luncii, în timp ce pe bancheta din spate erau două minore, una în vârstă de 8 ani şi una de 14 ani.

La un moment dat, înainte de intrarea într-o curbă, şoferul a pierdut brusc controlul asupra volanului. Maşina a intrat pe sens opus, iar de aici a plonjat pe terenul de lângă drumul, aflat la o diferenţă de nivel de câţiva metri. Autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând pe cupolă.

La faţa locului au intervenit pompierii, cu un echipaj de descarcerare. Din fericire, deşi impactul a fost violent, pasagerii au scăpat cu răni uşoare. La spital au ajuns doar femeia de pe scaunul din dreapta faţă şi fiica sa în vârstă de 8 ani, de pe bancheta din spate. Ambele au fost diagnosticate cu leziuni uşoare.

Şocat de cele întâmplate, şoferul nu îşi putea explica faptul că a pierdut controlul asupra volanului, pe un sector de drum drept.

„Nu ştiu nici eu ce am păţit, pur şi simplu nu-mi dau seama cum s-a putut întâmpla”, a spus şoferul, rănit uşor la o mână, care realiza cât de norocoşi au fost el şi pasagerii din maşină.

La ora accidentului, pe DN 2 era o ceaţă densă, dar în zona în care maşina a ieşit în decor vizibilitatea era destul de bună.

Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident pe DN 2, după ce un Audi cu patru oameni s-a răsturnat de mai multe ori în decor.
 Vizualizări articol: 4413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Accident pe DN 2, după ce un Audi cu patru oameni s-a răsturnat de mai multe ori în decor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei