Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 46 (5253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Activităţi

Elevi de la Palatul Copiilor, prezenţi la „Global Village”, ediţia a IV-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mai mulţi elevi de la Palatul Copiilor Suceava au participat sâmbătă, 23 februarie, la cea de-a IV-a ediție a „Global Village”, organizată de AIESEC (Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales) Suceava, eveniment cultural dedicat promovării internaționalismului în mediul sucevean. Acțiunea, care are scopul de a reuni oameni și culturi din diferite colțuri ale lumii, oferă tuturor oportunitatea cunoașterii altor culturi, de a degusta din bucătăria tradițională a acestora și nu în ultimul rând de a viziona programe artistice reprezentative.
Palatul Copiilor Suceava a fost prezent la eveniment cu Formația ”Ritm-Dans”, din cadrul cercului de dans modern, profesor coordonator Mihaela Schiotis, care a prezentat: fantezii coregrafice „Tabakiera” şi „Vals vienez”.

Elevul Eduard-Nicolae Hanuseac, de la cercul de muzică ușoară, profesor coordonator Mihai Lungoci, a prezentat piesele ”Cerul”, „Aproape de cer” şi „I belive I can fly”. Momentul parada modei - „Din culorile lumii” a fost prezentat de elevi de la Cercul de confecții/ design vestimentar, profesor coordonator Ileana Voinoiu.

Cercul tapiserie, coordonator Marcela Reuț, organizează, în perioada 25 februarie – 15 martie, o expoziţie cu mărțișoare și felicitări „Primăvara din sufletul copiilor”, împreună cu IŞJ Suceava şi Iulius Mall Suceava. În perioada 1-9 martie, va avea loc Concursul interjudeţean „Firul alb şi firul roşu – Între tradiţie şi inovaţie”, ediţia a III-a, la care vor participa cu lucrări şi elevi de la Clubul Copiilor Panciu şi Palatul Copiilor Focșani.

Tot în luna martie, 1 – 25 martie, va avea loc Concursul Național de Arte Plastice și Decorative „Artă și joc în atelierul fanteziei”, ediția a III-a, la care vor participa, pe lângă elevii suceveni, şi elevi de la Clubul Copiilor Sighișoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi de la Palatul Copiilor, prezenţi la „Global Village”, ediţia a IV-a.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi de la Palatul Copiilor, prezenţi la „Global Village”, ediţia a IV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "ziariștii"noștri trimis de
(26 feb 2013, 13:20:24
Mare jurnalist(ă) ești. Eu cred că într-un articol în primul rând se precizează data si locul desfășurării evenimentului.
Deci unde a avut loc Global Village? Unde vor avea loc Concursul interjudeţean „Firul alb şi firul roşu – Între tradiţie şi inovaţie” și Concursul Național de Arte Plastice și Decorative „Artă și joc în atelierul fanteziei”?

De fapt știu cât de bine te documentezi din moment ce uneori nici măcar numele celor despre care scrii nu le știi bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei