Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 42 (5249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Eugen Girigan are soluţii pentru relansarea SC Drumuri şi Poduri SA Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Administratorul special al SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Eugen Girigan, a anunţat că a propus Adunării Generale a Acţionarilor de la această firmă trei soluţii pentru relansarea activităţii acesteia. SC Drumuri şi Poduri SA Suceava are ca unic acţionar Consiliul Judeţean Suceava şi se află în insolvenţă din data de 19 aprilie 2011.

Girigan a declarat că a propus Adunării Generale a Acţionarilor mai multe soluţii pentru relansarea şi îmbunătăţirea activităţii la SC Drumuri şi Poduri SA, prima dintre acestea fiind asigurarea finanţării de către Consiliul Judeţean Suceava a două investiţii de modernizare a unor drumuri judeţene. Este vorba despre drumurile Zvoriştea-Siret, cu o valoare de 3,6 milioane de lei, şi Vatra Moldoviţei-Argel, o investiţie de 7,4 milioane de lei. Eugen Girigan a spus că cele două investiţii sunt în execuţie, beneficiarul acestora fiind Consiliul Judeţean Suceava. „În situaţia în care Consiliul Judeţean Suceava va asigura aceste sume şi dacă luăm în considerare contractele pe care le avem în derulare, putem să spunem că avem asigurată activitatea societăţii pentru anul 2013”, a spus administratorul special al SC Drumuri şi Poduri SA Suceava.

El a arătat că a mai solicitat conducerii Consiliului Judeţean Suceava majorarea capitalului social al SC Drumuri şi Poduri SA cu 4 milioane de lei (40 de miliarde de lei vechi). Eugen Girigan a explicat că dacă ar avea loc această majorare de capital, firma pe care o conduce ar reuşi să-şi achite datoriile şi să facă o serie de investiţii în dotări tehnice.

Nu în ultimul rând, Eugen Girigan a spus că a solicitat administraţiei judeţene continuarea demersurilor în vederea găsirii unei soluţii legale pentru concesionarea prin atribuire directă a activităţii de reparare şi întreţinere a drumurilor judeţene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Girigan are soluţii pentru relansarea SC Drumuri şi Poduri SA Suceava.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eugen Girigan are soluţii pentru relansarea SC Drumuri şi Poduri SA Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei