Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 41 (5248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă de rumeguş

Primăria Vatra Dornei poate asigura agentul termic în oraş doar maxim cinci zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii municipiului Vatra Dornei ar putea să rămână fără apă caldă şi căldură în situaţia în care primăria nu va reuşi să achiziţioneze rumeguşul necesar funcţionării centralei termice. Anunţul a fost făcut de primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, care a spus că stocul de rumeguş existent în momentul de faţă mai asigură funcţionarea centralei termice pentru maxim patru– cinci zile.

Prezent la o întâlnire pe care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a avut-o ieri cu primarii suceveni, Ilie Boncheş a spus că situaţia este cât se poate de critică, în condiţiile în care furnizorii vând rumeguşul către alte firme care oferă un preţ mai bun. „Spre finalul iernii, la Vatra Dornei a mai apărut încă o problemă deosebită. Toate s-au desfăşurat normal, am reuşit să ne aprovizionăm cu rumeguş până în prezent, dar stocurile actuale mai ajung pentru patru-cinci zile. Cred că o să încercăm să rugăm celelalte firme mari care vin să ia din rumeguşul de la furnizorii pe care îi avem şi noi să ne lase măcar să ieşim din iarnă, pentru a nu ne îneca la mal”, a declarat primarul din Vatra Dornei.

Pentru a rezolva problema furnizării rumeguşului necesar asigurării agentului termic, Ilie Boncheş a solicitat sprijinul preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, şi al prefectului Florin Sinescu.

Primarul din Vatra Dornei a spus că pentru a asigura căldura şi apa caldă până la sfârşitul acestui sezon rece ar mai fi nevoie de o cantitate de 10.000 de metri cubi de rumeguş. „Vom renunţa la alte plăţi şi ne vom concentra pe achiziţionarea rumeguşului necesar funcţionării centralei termice”, a spus Boncheş. El a mai adăugat că centrala termică pe rumeguş din Vatra Dornei asigură agent termic pentru 80% din populaţia municipiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei poate asigura agentul termic în oraş doar maxim cinci zile.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Vatra Dornei poate asigura agentul termic în oraş doar maxim cinci zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrajeala trimis de
(20 feb 2013, 12:27:35
De unde ati scos minciuna cu 80% din populatie se incalzeste de la centrala pe rumegus??
O mare minciuna,vedeti cata lume are incalzire proprie in Dorna si nu ii subventioneaza nimeni . Platesc impozite la primarie ca sa aiba de unde sa le cumpere rumegus la subventionati. O nedreptate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei