Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 38 (5245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un muncitor forestier a murit după ce un arbore a căzut peste el

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, muncitor forestier, a sfârşit tragic după ce un arbore pe care îl dobora a căzut peste el. Tragedia s-a petrecut joi, pe raza comunei Dorna Arini, iar bărbatul a mai trăit câteva ore după accident, decedând la Spitalul Judeţean Suceava.

Joi, în jurul orei 13.00, Ionel A., din comuna Dorna Arini, a sunat la 112 şi a anunţat că în locul numit „Sunători – Paltinul”, pe un teren forestier, a avut loc un accident de muncă, iar Ionel Paţa, în vârstă de 42 de ani, este rănit după ce un arbore a căzut peste el.

Din ancheta derulată de poliţie rezultă că bărbatul, alături de doi colegi, angajaţi ai unei societăţi din Crucea, s-a deplasat în zona amintită, unde aveau de exploatat masă lemnoasă. Pe timpul lucrărilor, rezultă din anchetă, bărbatul a doborât un arbore care s-a răsucit și a căzut pe el, fiind prins sub acesta. Colegii i-au acordat primul ajutor, după care a fost chemată ambulanţa. Cum accesul spre zona unde s-a produs accidentul este foarte anevoioasă, ambulanţa nu a putut înainta.

Conform unui comunicat al Poliţiei „la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Salvamont Vatra Dornei, împreună cu poliţiştii de la Postul de Poliție Dorna Arini, care au reușit să-l transporte pe bărbat până la drumul forestier <Sunători>, de unde a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava”.

Din cauza gravelor leziuni interne, bărbatul a decedat joi, în jurul orei 21.00.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 Cazul a fost semnalat Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, care va demara propria anchetă, sub coordonarea unui procuror. Se va verifica în primul rând dacă s-au luat măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un muncitor forestier a murit după ce un arbore a căzut peste el.
 Vizualizări articol: 1772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un muncitor forestier a murit după ce un arbore a căzut peste el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei