Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 37 (5244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ca în poveşti

Peste 40 de firme de specialitate, prezente la cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie şi Shopping City Suceava, a reunit peste 40 de firme de specialitate care au adus în atenţia sucevenilor ce se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viaţa lor, căsătoria, noile trenduri în materie de nunţi pentru anul 2013.

Specialiştii au prezentat atât serviciile necesare organizării unei nunţi perfecte, cât o gama variată de produse pe gustul şi bugetul fiecăruia, evenimentul dovedindu-se a fi un ghid complet şi util în plănuirea nunţii la care mulţi tineri visează. Manifestarea este specializată în rochii de mireasă, ţinute de ocazii, aranjamente florale, focuri de artificii, sonorizare, servicii foto şi video, produse de cofetărie, fântâni de ciocolată, etc. Evenimentul se desfăşoară în perioada 14- 17 februarie, la Shopping City Suceava, şi poate fi vizitat zilnic între orele 9.00 şi 21.00.

Potrivit lui Mircea Petrariu, managerul Shopping City Suceava, „faţă de ediţiile precedente, în acest an aducem în faţa sucevenilor un număr mai mare de participanţi, o gamă mai diversificată a serviciilor, o calitate superioară a standurilor. Cei care au în plan organizarea unei nunţi nu ar trebui să ocolească târgul nostru, pentru că pierderea va fi a lor”. Acesta a mai precizat că pe durata desfăşurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele şi serviciile oferite.

 

Trenduri pentru 2013

Pregătiţi să răspundă tuturor întrebărilor legate de planificarea acestui eveniment, reprezentanţii firmelor le-au vorbit tuturor celor interesaţi despre trendurile în materie de culori, despre designul floristic în vogă pentru anul 2013, despre trendurile în materie de torturi, coafuri, etc. Standurile dichisite, amenajate cu meticulozitate de către organizatori, au fost ticsite de produse care mai de care mai ochioase, de la flori colorate la rochii de mireasă.

Pentru multe dintre firmele prezente, reducerile au reprezentat principala strategie de atragere a clienţilor.

Potrivit Luminiţei Angheluş, reprezentanta unei agenţii de organizare de evenimente, „în prezent e foarte dificil să mai vii cu ceva în plus faţă de ofertele celorlalte firme, dat fiind faptul că piaţa e puţin cam aglomerată pentru un oraş ca Suceava. Privind la evoluţia de la an la an, observăm că se preferă nunţile mai mici, se urmăreşte reducerea costurilor, iar mirii îşi prioritizează costurile. Ne întrebăm dacă fie se căsătoresc mai puţine cupluri de la an la an, fie poate suntem noi mai multe firme sau evenimentele sunt din ce în ce mai restrânse”.

 

Flair show, flames show, gheaţă carbonică, Dj....

Asemeni unui adevărat festin gastronomic, o serie de cofetării din judeţ au expus standuri doldora de bunătăţi dulci, rânduite migălos pe mese decorate, acestea desfătând privirile şi simţurile celor care au luat parte ieri la târg. Cofetarii au venit cu propuneri pentru tortul miresei, pentru tortul naşilor, prăjituri şi alte dulcegării ce se impun la astfel de evenimente.

„Pentru viitorii miri propunem şi variante mai neconvenţionale cum ar fi torturi în formă de rochie de mireasă, cu păsări care ies din tort sau torturi de culoarea verde mentă, în tendinţe în acest an. Cuplurile se interesează, de regulă, de torturile suprapuse şi de bufetele de prăjituri şi candy bar. Cât despre compoziţie, propunem gustul de mentă, aroma de trandafir şi macarons”, a declarat Corina Lascu, reprezentanta unei cofetării din Rădăuţi.

Iar pentru că nunţilor tradiţionale parcă le-a cam trecut vremea, o parte din organizatorii de la târg mizează pe evenimente neconvenţionale, antrenante în cadrul cărora flair show, flames show, gheaţa carbonică sau bulele sunt un „must”.

„Venim cu multe lucruri noi pentru publicul sucevean, propuneri cu care ne diferenţiem de celelalte firme, începând de la efecte speciale precum flăcări, confeti, bule până la decoruri deosebite”, a declarat Lucian Socoliuc, reprezentant Expert Music.

Iar pentru că la o nuntă buna dispoziţie trebuie să primeze, artişti şi DJ şi-au prezentat oferta pentru 2013, promiţând că vor antrena toţi nuntaşii în iureşul veseliei. 

 

Târgul se va încheia cu un concert al Antoniei

Dat fiind faptul că Târgul de Nunţi Bucovina se doreşte a fi un adevărat spectacol destinat celui mai important moment din viaţa fiecăruia, duminică, 17 februarie, începând cu orele 17.00, viitoarele mirese şi viitorii miri vor avea parte de prezentări de rochii de mireasă şi costume de mire, demonstraţii de dansuri de societate, urmate de un concert al Antoniei. Totodată, toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit la tombola cu premii de peste 2.000 de euro. Marele premiu va consta într-o nuntă „la cheie”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 40 de firme de specialitate, prezente la cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina.
 Vizualizări articol: 2078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Peste 40 de firme de specialitate, prezente la cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei