Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 30 (5237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patrimoniu

Averea Consiliului Judeţean Suceava este de 200 de milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Valoarea totală a patrimoniului judeţului Suceava se ridică la suma de aproximativ 200 de milioane de euro. Potrivit unui raport cu privire la situaţia gestionării bunurilor din domeniul public şi privat al judeţului Suceava, la sfârşitul anului 2012, cea mai mare avere a administraţiei judeţene o constituie clădirile. Din raport reiese faptul că valoarea construcţiilor aflate în patrimoniul judeţului Suceava este de 558 de milioane de lei (127,9 milioane de euro). Consiliul Judeţean Suceava mai are în proprietate terenuri în valoare de 135 de milioane de lei, şi tot în patrimoniul judeţului sunt trecute şi cheltuieli de dezvoltare în valoare de circa 221 de milioane de lei. La sfârşitul anului trecut, în patrimoniul judeţului Suceava erau şi instalaţii tehnice, mijloace de transport, animale şi plantaţii în valoare totală de 72,48 milioane de lei. Deşi apar la acest capitol, în raportul cu privire la patrimoniului judeţului apare o rubrică distinctă, la care sunt trecute animale şi păsări. Astfel, Consiliul Judeţean Suceava are în proprietate animale şi păsări care la sfârşitului anului 2012 aveau o valoare de aproape 52.000 de lei (520 de milioane de lei vechi).

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, menţionează în raport că domeniul public al judeţului se va mări în cursul acestui an, având în vedere că administraţia judeţeană urmează să achiziţioneze 10.000 de metri pătraţi de teren în extravilanul oraşului Salcea. De precizat că din datele prezentate în raportul cu privire la patrimoniul judeţului, la finele anului trecut, la Centrul Economic Bucovina de lângă Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea erau doar patru firme care au închiriat spaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Averea Consiliului Judeţean Suceava este de 200 de milioane de euro.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Averea Consiliului Judeţean Suceava este de 200 de milioane de euro4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
( 7 feb 2013, 13:46:19
ATI ,,UITAT'' SI SOCIETATILE DIN SUBORDINE CARE,,BUZUNARESC'' CETATENII,SI NICIODATA NU SUNT VERIFICATE SI SANCTIONATE.MAI MERCI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei