Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 28 (5235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Un camion încărcat cu fier s-a răsturnat în curbă, la intrarea în Suceava dinspre Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un camion care transporta în jur de zece tone de deşeuri din fier s-a răsturnat pe carosabil la intrarea în Suceava dinspre Adâncata, în curba deosebit de periculoasă de la ieşirea din pădure. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri, în jurul orei 15.15, fără a se înregistra victime, ci doar pagube materiale. Din cauza camionului răsturnat, traficul rutier s-a desfăşurat anevoios timp de o oră şi jumătate, pe un singur sens, aproape treizeci de minute fiind închis complet.

Şoferul camionului venea dinspre Dorohoi spre Suceava şi, în curba foarte strânsă, a intrat în balans şi s-a răsturnat. Remorca s-a răsturnat pe carosabil, tone de deşeuri din fier ajungând pe asfalt şi la marginea şoselei.

„Au cedat nişte siguranţe la container şi în curbă încărcătura s-a balansat. Fierul alunecă tot timpul şi a fost presiunea foarte mare”, a declarat şoferul, care nu a mai avut cum controla maşina cu o încărcătură de aproximativ zece tone.

Timp de aproximativ o oră şi jumătate, mai multe utilaje grele au intervenit pentru degajarea carosabilului. Mai întâi a fost ridicat de pe carosabil capul tractor al camionului. Cu greu, remorca răsturnată a fost mai întâi împinsă în afara drumului şi apoi ridicată de o altă maşină. În paralel, un alt utilaj greu a încărcat într-o remorcă materialele căzute pe carosabil. În perioada cât s-a intervenit pentru îndepărtarea remorcii traficul a fost blocat în totalitate.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Poliţiei Rutiere, care a dirijat traficul.

Subinspectorul Alexandru Duţuc, de la Poliţia Rutieră, a precizat că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului, dar şi cu privire la legalitatea transportului de materiale feroase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un camion încărcat cu fier s-a răsturnat în curbă, la intrarea în Suceava dinspre Adâncata.
 Vizualizări articol: 2082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un camion încărcat cu fier s-a răsturnat în curbă, la intrarea în Suceava dinspre Adâncata5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei