Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 20 (5227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţintă exactă

Concursurile organizate de comisarul-şef Todiruţ, luate la puricat de echipa de la IGPR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de control trimisă la Suceava de conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) are o misiune exactă. Cei doi ofiţeri care au venit încă de miercuri la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava au sarcina de a verifica toate concursurile organizate în perioada în care şef al instituţiei era comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ. Mai mulţi apropiaţi de-ai fostului inspector-şef au fost chestionaţi pe această temă, iar verificările vor fi adâncite pentru a se afla dacă s-au respectat toate procedurile legale. Printre altele, echipa de control de la IGPR va răsfoi dosarele cu angajările, avansările şi premierile acordate în perioada 2005-2012, existând suspiciuni că anumite persoane au fost favorizate în detrimentul altora. Printre cei care au beneficiat de bunăvoinţa comisarului-şef Ioan Nicuşor Todiruţ se numără apropiaţi de-ai acestuia, dar şi poliţişti cu care fostul şef al IPJ Suceava se afla sau se află în relaţii de rudenie.

Comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ a părăsit conducerea IPJ Suceava în luna mai a anului trecut, fiind transferat la conducerea IPJ Călăraşi, prin ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus. După expirarea celor şase luni de delegare la Călăraşi, cu acordul lui Todiruţ, conducerea ministerului de resort a decis prelungirea detaşării pentru încă jumătate de an. Între timp, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de această situaţie, aspect care nu a fost digerat prea bine de şefii săi de la Bucureşti. Interesant este că deşi detaşarea comisarului-şef Ioan Nicuşor Todiruţ este pentru şase luni, actualului şef al IPJ Suceava, comisarul-şef Marcian Colman, i-a fost prelungită delegarea numai cu trei luni. Controale cu privire la activitatea lui Todiruţ au mai avut loc şi în cursul anului 2009, în perioada guvernării PDL-PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursurile organizate de comisarul-şef Todiruţ, luate la puricat de echipa de la IGPR.
 Vizualizări articol: 3628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Concursurile organizate de comisarul-şef Todiruţ, luate la puricat de echipa de la IGPR3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa este trimis de
(26 ian 2013, 17:41:22
Daca era vre-un post de conducere Todirut dicta!Eu de exemplu am luat la proba scrisa 8,50 iar contracandidatul meu 7.20. Dar la Interviu a bagat Tody antena si am luat nota mult mai mica.Daca nu erai PUPINCURISTUL lui nu rezistai doua luni pe o functie. Pe Loredana tot el a unso sefa si a rasavansat-o,stie el de ce.Dumnezeu sa-l ierte.
2.   Ai dreptate trimis de
(26 ian 2013, 19:08:56
Sunt multi ofiteri capabil de sef la control intern, dar nu au ce are Loredana . De atata rasfat Loredana a cam intrecut masura, taie si spanzura dupa voia sa nu dupa lege . Rusine ! a ajuns politia comandata de femei .
3.   100% trimis de
(26 ian 2013, 19:09:27
Daca acest control ar fi făcut la SÂNGE, ca la carte, mulţi ar pica şi sigur 100% începând de la conducerea IPJ -ului, nu numai Tody. Sunt multe de spus cu privire la activităţile ilicite şi la neregulile din sitem.pe scurt POLITIA 90 % POLITIZATĂ , nepotisme şi alte alianţe.
4.   Invitatie trimis de
(26 ian 2013, 19:21:58
Veniti si pe la Politia Radauti, sa analizati pe ce cliteri sa infiintat post la proximitate d-lui Bejenaru zis Matu,de la ordine publica a inaltat la proximitate pe cand e toba de carte si varza in cercetare penala.
functi aparute peste noapte , sotii lucrand in acelas birou , si multe alte lucruri .
5.   Corect trimis de
(26 ian 2013, 20:41:26
la directia silvica suceava pa cand un asemenea control? daca se vor verifica toate dosarele de concurs, sigur vor fi multe surprize, dar cum traim in cea mai corupta tara cu siguranta nu se va intampla nimic...........totusi poate se va intampla ceva
6.   Dar pe dl NICHTOI trimis de
(27 ian 2013, 11:00:24
Nu il luati putin la puricat si pe dl Nichitoi care acum mi se pare ca este la Falticeni. A fost o perioada la suceava sef la departamentul de rurala parca si-a pus neamuri prin functii pe la Bosanci si prin alte sate si dupa aceea s-a transferat ca sef la Falticeni. Cat a fost aici la Suceava a facut numai magarii.De ce il verificati numai pe dl todirut si nu luati toata sleahta la puricat ca sa ii trimiteti dupa gratii unde le este locul.Pt ca hoti pt a pinde alti hoti nu se poate corb la corb nu isi scoate ochii.Sunt toti manjiti corupti spagari si incompetenti.Si daca cumva e descoperit vreunu sau prins cu matza in sac se ajuta si se ascund unul pe altul. La Suceava Politia nu mai tine cont de lege de dreptate de omenie sunt mana in mana cu infractorii de prea multa vreme.Stiu sa stea la panda sa dea amenzi la oamenii civilizati si corecti dar cand le ceri sa isi faca treaba sunt varza si de multe ori mana in mana cu cei care trebuie sa ii prinda.Niste nesimtiti.
7.   Astept controale si la politia de frontiera trimis de
(27 ian 2013, 11:48:00
Asemenea controale ar trebui sa vina si la politia de frontiera suceava. De exemplu in anul 2011 cand s-au facut disponibilizarile, un coleg (Teodorovici Valentin) a dat 2 examene, pe care binenteles nu le-a luat, apoi s-a trecut in concediu prenatal. E corect? Binenteles ca nu, dar faptul ca a cotizat, s-a scos.
Ce parere aveti?
8.   SA SE IA LA PURICAT TOATE INSPECTORATELE DIN JUDET trimis de
(27 ian 2013, 12:13:17
Ar fi ok sa se faca ancheta la toate structurile pe politie din judet ,este aceeasi problema peste tot de ani buni.Azi nu mai conteaza studiile,exeprienta,etc,primeaza pilele si banul.Oricat de imbecil ai fi ,dar daca ai spate,ai parte.rusine si dezgust.pana cand????????????ajunge!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei