Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 15 (5222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Indivizi prinşi în timp ce încercau să vândă sute de capse explozive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi au fost prinşi în weekendul ce tocmai a trecut în timp ce încercau să vândă sute de capse explozive, unul la Bosanci, celălalt la Dolhasca, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Marius Muntean, în vârstă de 30 de ani, din comuna Bosanci, a fost depistat de poliţiştii Serviciului Arme în zona benzinăriei din localitate, având la vânzare nu mai puţin de 157 de capse explozive de calibrul 6,8 milimetri.

„Din primele cercetări a rezultat că cele 157 de capse au fost procurate de făptuitor din Anglia, în anul 2012, şi le-a introdus ilegal în ţară cu intenţia de a le comercializa, motivând că nu ştia faptul că acestea sunt materii explozive şi sunt supuse regimului autorizării”, se arată într-un comunicat al poliţiei, precizând că tânărul din Bosanci s-a ales cu cu dosar penal.

Cu subsemnatul la poliţie va da şi un tânăr din municipiul Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, Marius Luchian, în vârstă de 31 de ani, care a fost prins de poliţiştii Serviciului Arme în zona Gării Dolhasca, având asupra sa cantitatea de 108 capse explozive de calibrul 6 milimetri şi 27 de capse explozive de calibrul 9x17 milimetri, toate în stare de funcţionare.

„Făptuitorul a declarat că le-a procurat în luna noiembrie 2012 de la o persoană necunoscută, motivând că nu ştia faptul că acestea sunt materii explozive şi sunt supuse regimului autorizării”, precizează poliţia.

Capsele respective sunt din categoria celor supuse autorizării conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive şi sunt folosite la dispozitivele de asomare a animalelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizi prinşi în timp ce încercau să vândă sute de capse explozive.
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Indivizi prinşi în timp ce încercau să vândă sute de capse explozive3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei