Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 12 (5219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Şoferul care a accidentat o fetiţă şi a ascuns-o până la sosirea soţiei, arestat preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul acuzat că a accidentat cu maşina o fetiţă în vârstă de 8 ani şi apoi a ascuns-o până la sosirea soţiei, încercând să plaseze vina asupra ei, a fost arestat preventiv ieri pentru 29 de zile.

Reţinut la câteva ore după accident pentru 24 de ore, individul, Florin Codrin Buliga, în vârstă de 32 de ani, din satul Neagra Şarului, comuna Şaru Dornei, a fost prezentat de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Având în vedere gravitatea faptei, Judecătoria Vatra Dornei a admis propunerea, pe numele bărbatului fiind emis mandat de arestare.

Accidentul şi faptele grave care au urmat s-au petrecut marţi, în jurul orei 14.00, pe DJ 174F, în satul Neagra Şarului.

 Conform scenariului conturat de ofiţerii de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Vatra Dornei, o fetiţă în vârstă de 8 ani, localnică, a fost lovită de autoutilitara condusă de bărbatul în vârstă de 32 de ani.  

În loc să sune la 112, bărbatul a pus la cale un plan diabolic, cu atât mai mult cu cât fata lovită era în stare gravă. El ar fi ascuns fata în spatele unui camion staţionat şi şi-a sunat soţia, cu care a convenit să vină la faţa locului cu maşina personală, un VW Passat. Femeia, Laura Maria Buliga, în vârstă de 30 de ani, a venit la volanul maşinii VW şi şi-a luat soţul. Din ancheta poliţiştilor rutieri rezultă că bărbatul a luat fata şi s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii VW. Planul celor doi soţi a fost să ajungă la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar accidentul să fie asumat de soţie.

Iniţial, femeia a susţinut cu tărie că ea s-a aflat la volan. Aceasta nu a rezistat însă presiunii şi semnelor de întrebare ale anchetatorilor, în cele din urmă poliţiştii refăcând filmul accidentului.

Verificat cu etilotestul la aproximativ trei ore de la producerea accidentului, suspectul avea o concentraţie de 0,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Anchetatorii au pus-o sub acuzare şi pe femeie, care este cercetată în stare de libertate.

Fetiţa în vârstă de 8 ani era ieri în continuare în stare gravă pe un pat al Spitalului Judeţean Suceava, evoluţia stării sale de sănătate fiind incertă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul care a accidentat o fetiţă şi a ascuns-o până la sosirea soţiei, arestat preventiv.
 Vizualizări articol: 2216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Şoferul care a accidentat o fetiţă şi a ascuns-o până la sosirea soţiei, arestat preventiv2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne ajuta-i pe cei implicati in accident! trimis de
(17 ian 2013, 12:52:31
Cunosc personal conducatorul auto care este un tata exemplar, un sot fara cusur si un conducator auto foarte bun. Acest om NU consuma bauturi alcoolice, de felul sau, ceea ce ma surprinde, ca in acea zi nefasta, a putut pune in gura alcool, dar ceea ce ma surprinde si mai mult este ca s-a urcat la volan (adevarul e ca numai pentru 600m- atat avea pana acasa, dar .....NU sunt deacord nici pentru 50m,). Este un om si un sofer atat de bun, incat de asta am fost foarte surprins de ceea ce s-a intamplat. Toata relatarea reporterului m-a lasat gura-casca si nici
acum nu-mi vine sa cred ca acesti copii au facut asa ceva. NU se poate , NU cred, dar daca sunt fapte dovedite ( nu se stie exact, cred, pana la terminarea anchetei) imi pare nespus de rau ca li s-a intamplat asa ceva si ma rog pentru sanatatea copilului implicat si pentru puterea de a trece si peste aceste zile grele din viata lor. Fereasca Dumnezeu pe toata lumea, caci toti suntem pe drumurile publice atat ca pietoni cat ca si conducatori auto si nu putem sa spunem..."mie nu mi se intampla". Sunt alaturi si de familia fetitei cat si de familia celui ce a produs acest nefast accident si ma rog lui Dumnezeu sa le dea sanatate si putere pentru a trece si peste aceasta grea incercare data de Dumnezeu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei