Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal la Voroneţ

Turişti din Iaşi, bătuţi la pensiune de agenţii de pază

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți turiști au fost bătuți de agenții de pază chemați de administratorul unei pensiuni din Voroneţ, după ce acesta la rândul său a fost agresat de clienții nemulțumiții că restaurantul s-a închis şi nu li s-a permis accesul la piscină.

Scandalul, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Politie Județean (IPJ) Suceava, s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, la pensiunea „Casa Humor” din oraşul Gura Humorului, cartierul Voroneț.

 

Administratorul pensiunii s-a refugiat la un vecin şi a chemat firma de pază

Potrivit poliţiei, turiștii din Iaşi s-au cazat la pensiunea „Casa Humor” duminică după-amiază, în jurul orei 13:00. Erau mai multi tineri împreună cu soțiile ori prietenele lor.

Din grupul de turiști făceau parte şi Vasile Palade, de 32 de ani, Ştefan Fânaru, de 31 de ani, Gabriel Bîrsan, de 34 de ani, şi Marcel Diaconu, de 30 de ani.

Duminică seară, aceștia au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 22:00, când au dorit acces la piscina pensiunii, solicitând şi prelungirea programului la restaurant.

Angajații de la „Casa Humor” le-au explicat că la centrul SPA programul este până la ora 22:00, iar restaurantul se închide la orele 23:00.

Turiştilor nu le-a picat deloc bine vestea şi, în jurul orei 23.30, s-au întâlnit în parcarea pensiunii cu unul dintre administratorii unității, Nicolae Ungureanu, care curăţa zăpada.

Ieşenii au început să facă scandal pe motiv că nu sunt lăsați să-şi continue distracția la piscină şi restaurant, iar la un moment dat, informează poliţia, Vasile Palade, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a smuls administratorului lopata cu care curăţa zăpada şi l-a lovit pe acesta cu coada uneltei. 

Imediat au intervenit şi alţi membri ai grupului din Iaşi, care l-au lovit la rândul lor pe administratorul pensiunii.

Nicolae Ungureanu s-a refugiat în curtea locuinței unui vecin şi a alertat firma de pază RPG, cu care avea contract de colaborare.

 

Agenţii de pază şi turiştii, cercetaţi de poliţie

La faţa locului au ajuns în scurt timp trei agenţi ai firmei de pază RPG, Gabriel Scorţariu, de 31 ani, Marian Gheorghe, de 30 ani, și Vasile Spriridon, de 28 ani, care i-au lovit pe doi dintre turiştii ieşeni, Vasile Palade și  Gabriel Bîrsan.

Sesizat de scandal, la pensiunea „Casa Humor” a ajuns şi un echipaj de poliţie, oamenii legii reuşind aplanarea conflictului.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire, atât față de membrii grupului din Iași, cât și față de agenții firmei de pază, urmând a se dispune procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, precizându-se că în urma scandalului nu au fost persoane care să fi suferit vătămări corporale grave și nici nu au fost distruse bunuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turişti din Iaşi, bătuţi la pensiune de agenţii de pază.
 Vizualizări articol: 5319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Turişti din Iaşi, bătuţi la pensiune de agenţii de pază3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pensiune trimis de
( 8 ian 2013, 11:38:17
nu ma leg de acest articol dar, in general, turistii care vin si se cazeaza in pensiuni sunt f.dezordonati, murdari, obraznici, lasa o mizerie in camera de nedescris, distrug lucruri din camera, etc., ma opresc aici.....peste toate cele enumerate , un loc aparte il ocupa bautura.......
vai de proprietarii de pensiuni, ce am vazut eu la o pensiune ce a facut un grup de turisti, am ramas inmarmurita....oare acasa acesti turisti asa fac? chiar si intr-o pensiune, hotel,motel, ce-o fi, trebuie sa respecti programul de somn, de joaca pt.copii, de masa, de LINISTE........si multe altele......
2.   Vai de mama lui de jurnalism trimis de
( 8 ian 2013, 11:58:05
daca nici pentru o bataie nu sunteti in stare sa scrieti un articol, lasati meseria de jurnalism pentru ....... chiar nimic original in articolul asta :  ☭  ϑ
3.   Cenzura.... trimis de
( 8 ian 2013, 11:59:46
citit ziarul de iasi - e copie identica cu articolul vostru
4.   * trimis de
( 8 ian 2013, 15:07:45
ziariştii mici plagiază , ziariştii mari .. fură
"i shin den shin" sunt toate ( vorbele .. mai ales )
oricum , scandalul n-a ieşit de la băutură
ci din cauza mârlăniei & manelăriei, binenţeleshappy

5.   Ardeiasul ! trimis de
( 8 ian 2013, 16:49:21
Nu stiu daca toti sunt asa dar am avut ocazia sa cunosc citiva ieseni care viziteaza frecvent Humorul si am ramas descumpanit de cit de grobieni puteau fi ! Lasind la o parte ca fiiid si foarte departe de tara intr-un mediu in care nu era cel putin indicat sa te adresezi pertu cu cel din fata ta dar imediat a inceput ca : aha tu esti de acolo de unde-i Flutur si da-i ca-i hot si bandit de parca eu as avea vre-o legatura cu acesta mai ales ca nu-l cunosc decit de la televizor! De la un oras care se pretinde a fi capitala culturala a tarii te-ai astepta la un grad cel putin minimal de buna crestere !
6.   Dragii de militieni trimis de
( 8 ian 2013, 18:52:45
Uita sa comunice ziarului ca militia a refuzat sa vina chiar daca s-a sunat la 112.
Acum cauta sa-i acopere pe ieseni in loc sa ii desfinteze cu amenzile.
Oricum nu cred nimic din spusele militiei. Mincinosii.
7.   Dadada trimis de
( 8 ian 2013, 21:55:10
Clanul Ungureanu merita cu varf si indesat ceea ce s-a intamplat. Angajatii sunt pusi sa lucreze zi lumina, jigniti, umiliti, neplatiti etc. Astia nu stiu decat sa fure si asa au reusit sa construiasca un bloc, o pensiune, o cladire cu spatii comerciale etc. Cand au de incheiat o afacere se uita in ochii omului si se intreaba "oare pe asta pot sa-l pacalesc?" Incep sa-i ajunga blestemele...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei