Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2012 - Anul XVII, nr. 301 (5206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

A cedat şoseaua

Două maşini s-au afundat într-un canal, lângă sensul giratoriu de la Modern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi conducători auto care se deplasau pe strada Mihai Eminescu din Suceava, dinspre fosta baie comunală spre sensul giratoriu din apropiere de Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, au fost cât se poate de ghinionişti chiar în Ajun de Crăciun. Maşinile cu care aceştia se deplasau au intrat într-o gaură de canal de pe carosabil, apărută după ce asfaltul a cedat în apropierea capacului.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 11.00, când circulaţia din centrul Sucevei era extrem de aglomerată.

Primul ghinionist a fost Victor Fărcane. Acesta a oprit autoturismul în zona trecerii de pietoni dinainte de sensul giratoriu şi deodată a auzit un zgomot puternic, roata din dreapta faţă afundându-se în carosabil. Imediat în zonă s-au format cozi pe sute de metri, şoferul reuşind să scoată cu greu autoturismul din groapă cu ajutorul mai multor persoane aflate în zonă. Chiar în momentul în care poliţiştii rutieri au ajuns la faţa locului, o şoferiţă care mergea pe aceeaşi direcţie, dinspre fosta baia comunală spre sensul giratoriu, a intrat şi ea cu roata autoturismului în gura de canal.

La faţa locului se putea observa cum asfaltul a cedat în apropiere de gura de canal şi, sub greutatea primei maşini, capacul s-a prăbuşit în interior.

Muncitorii ACET ajunşi la faţa locului au constatat că respectivul canal nu mai este funcţional, în termeni tehnici el fiind „anulat”. În mod normal acesta trebuia desfiinţat şi înfundat, însă, aşa cum se întâmplă adesea la noi, acest „detaliu” a fost ignorat. După incidentul din Ajunul Crăciunului, groapa din carosabil a fost acoperită cu balast, care în scurt timp s-a tasat, astfel că circulaţia a continuat să fie îngreunată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două maşini s-au afundat într-un canal, lângă sensul giratoriu de la Modern.
 Vizualizări articol: 2764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 7 voturi
Două maşini s-au afundat într-un canal, lângă sensul giratoriu de la Modern4.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei