Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2012 - Anul XVII, nr. 301 (5206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Necaz

12 oameni fără acoperiş deasupra capului, după ce acesta s-a prăbuşit sub greutatea zăpezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Membrii unei familii de etnie romă, nu mai puţin de 12 persoane, au rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce acesta a cedat sub greutatea zăpezii. S-a întâmplat la locuinţa familiei Dediu din Burdujeni Sat, acoperişul foarte vechi şi şubred cedând în prima zi de Crăciun. Autorităţile au fost sesizate însă de problemă abia ieri dimineaţă.

Elena Dediu a povestit cum miercuri, în prima zi de Crăciun, a ieşit în grabă din locuinţă împreună cu copiii, după ce au auzit un zgomot puternic dinspre pod. 

„Noi stăteam în casă şi deodată s-a ajuns o bufnitură şi am ieşit repede afară, că nu ştiam ce s-a întâmplat. Când am ieşti afară, au căzut şi acoperişul, şi tavanul”, a declarat femeia.

Petrică Dediu, un alt membru al familiei, a povestit că zăpada de pe acoperiş avea jumătate de metru. Romii nu au îndepărtat însă zăpada, susţinând că nu aveau cum să se urce pe acoperişul foarte şubred.

„Din cauza zăpezii mari s-a întâmplat, grinzile erau putrede, casele sunt vechi de atâţia ani. Numai noi stăm de 28 de ani în ele. Zăpada avea jumătate de metru şi, după ce s-a mai încălzit, s-a lăsat greutate mare”, a declarat Petrică Dediu.

În casa rămasă fără acoperiş locuiau trei adulţi şi nouă copii. Aceştia stau momentan prin vecini, rude de aceeaşi etnie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12 oameni fără acoperiş deasupra capului, după ce acesta s-a prăbuşit sub greutatea zăpezii.
 Vizualizări articol: 1997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12 oameni fără acoperiş deasupra capului, după ce acesta s-a prăbuşit sub greutatea zăpezii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciorile draq trimis de
(28 dec 2012, 11:46:21
Luav-ar să vă ia de ciori puturoase! In 28 de ani de când stai în casa aia nu ai avut timp să-ți repari acoperișul!?! Da când mereți la furat, ăștia ai lui Dediu, produceți și pentru casă ceva sau numai pentru voi! Ar trebui primăria să vă de-a afară de acolo pentru că n u ați avut grijă de casă și să vă cazeze pe malul apei Sucevei, pentru că acolo apa e moca...............și așa nici pe asta nu o plătiți!!!! meritați să înghețați!
2.   Lene mare... trimis de
(28 dec 2012, 12:24:56
putorile tot putori raman! lasa bre...ca va da primaria cazare in bloc nou fara sa platiti apa, curent... ca doar sunteti ''nevoiasi'' ordinarilor! de mai traia Hitler oleaca!
3.   Comentariu trimis de
(28 dec 2012, 12:27:12
Ti-ai gasit cioara care sa munceasca, putea foarte simplu sa-si dea jos de pe acoperis zapada, daca stia ca e subred, dar s-au invatat cu pomana asistata din ultimii 23 ani, toate guvernele care s-au perindat , le-au tot dat moca ajutoare , pana cand?

Atata timp cat ii voteaza......
4.   Comentariu trimis de
(28 dec 2012, 20:16:55
este pomana, sa mergem noi romanii si primaria sa le reparam acoperisul pe banii nostri si sa le facem curat in casa. sunt si ei necajiti si nu este frumos sa pui un cetatean de etnie sa munceasca, este ilegal.
si primaria sa le dea socialul mai mare ca uite nu au saracii bani sa repare grinzile, sau sa le dea un apartament la anl ca "ei e nevoiasi"..
respect pentru foxman, sandybell si dorint

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei