Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2012 - Anul XVII, nr. 292 (5197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Împreună cu Moş Crăciun

Grupul vocal-instrumental „Mugurelul” din Şcheia a colindat ieri redacţia Monitorului de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Redacţia Monitorului de Suceava a fost colindată ieri de câţiva elevi de la Şcoala „Dimitrie Păcurariu” din Şcheia, copii care fac parte din Grupul vocal-instrumental „Mugurelul”, coordonat de instructor învăţător Ioan Boghean. Îmbrăcaţi în costume populare, acompaniaţi de propriile viori, dar şi de acordeonul instructorului Boghean, copiii ne-au încântat cu câteva colinde româneşti: „Din an în an!”, „Deschide uşa, creştine” „O, brad frumos”, „Florile dalbe”, iar, la final, cu tradiţionalul „La mulţi ani!”.

Copiii au fost însoţiţi şi de Moş Crăciun (preşedintele Asociaţiei Nes Designer Cultural Suceava - asociaţie care se ocupă cu promovarea culturii tradiţionale şi de divertisment pe plan naţional şi în străinătate, Andrei Nesculescu, care s-a îmbrăcat în hainele lui Moş Crăciun), care şi-a propus ca în acest an să dăruiască alimente, hăinuţe, dulciuri, copiilor care provin din familii defavorizate.

Pe Andrei Nesculescu, copiii îl cunosc ca fiind clovnul Bobo, de la Galleria Suceava, unde acesta, de luni până vineri, de la ora 18:00, îi face pe cei mici să zâmbească şi să fie fericiţi în lumea poveştilor.

Andrei Nesculescu ne-a spus că aşa cum de Moş Nicolae, în centrul Sucevei, a împărţit cadouri, dulciuri, copiilor care au venit să asculte şi un program de colinde, lângă brad, interpretate tot de Grupul vocal-instrumental „Mugurelul”, şi de această dată încearcă să-i ajute pe copiii din familii nevoiaşe, cu alimente pe care alţi oameni de bine le donează la „Banca de alimente”, acţiune iniţiată de Asociaţia Nes Designer Cultural Suceava. „Cât te costă pe tine un zâmbet? Donează şi tu un zâmbet. Putem face împreună mai mulţi oameni fericiţi... cu Banca de alimente”, cam aşa sună anunţul prin care sucevenii sunt invitaţi să doneze alimente pentru oamenii nevoiaşi. Se pot face donaţii în lei la BCR: RO21RNCB0234123937320001. Mai multe informaţii se pot obţine la numerele de telefon 0723219137 sau 0330803720.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul vocal-instrumental „Mugurelul” din Şcheia a colindat ieri redacţia Monitorului de Suceava.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Grupul vocal-instrumental „Mugurelul” din Şcheia a colindat ieri redacţia Monitorului de Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei