Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

La Liteni

Bătrân de 81 de ani, în cârje, spulberat de tren în timp ce venea de la piaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bătrân în vârstă de 81 de ani, din Liteni, care se deplasa în cârje, a fost spulberat de un tren în timp ce încerca să traverseze calea ferată, printr-o zonă de trecere foarte folosită de localnicii care merg la piaţa din localitate. Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.45, în zona folosită de localnicii care vin sau merg la piaţă traversarea fiind interzisă, mai ales în condiţiile în care trenurile care vin dinspre Suceava sunt observate târziu, la ieşirea dintr-o curbă.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul accidentului de ieri, vârstnicul, care tocmai ieşise din piaţă şi care se deplasa cu greutate, fiind lovit în plin de trenul InterRegio 1750 Suceava – Braşov. Trupul octogenarului a fost împrăştiat pe câteva sute de metri, cei care au văzut întreaga scenă rămânând împietriţi.

Mihai Olaru, un localnic din Liteni, a declarat: „El era un om bolnav, mergea în două cârje, a văzut trenul, dar nu a mai avut timp să treacă, aici merge trenul cu viteză, cred că avea peste 120 de kilometri la oră... Aici au fost multe accidente, în primăvară un alt vecin a fost omorât. Lumea iese de la piaţă şi trece linia, dar e periculos”.

Treceri la nivel cu calea ferată se află la o distanţă de mai bine de un kilometru, astfel că oamenii care ies din piaţă trec prin zona în care a fost omorât bătrânul. Localnicii se plâng că nu au cum merge pe o distanţă atât de mare pentru a traversa linia şi cer ca cei de la CFR să ia măsuri pentru avertizarea oamenilor, măcar în zilele în care este deschisă piaţa din localitate.

Din punctul de vedere al anchetatorilor de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi, cauzele accidentului sunt clare: traversarea linie ferate prin loc nepermis şi fără o asigurare corespunzătoare. Urmare a accidentului, trenul Suceava - Braşov a înregistrat o întârziere de 23 de minute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân de 81 de ani, în cârje, spulberat de tren în timp ce venea de la piaţă.
 Vizualizări articol: 2080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân de 81 de ani, în cârje, spulberat de tren în timp ce venea de la piaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 nov 2012, 13:16:18
Pentru martorul ala care se crede destept, nu are cum sa aiba peste 120 km/h din cauza ca viteza la care e restrictionata linia este de 120, deci putea avea strict mai mic decat 120 km/h, iar cu 1km inainte este restrictia de 90km/h la pod raul Suceava din Liteni, deci de acolo pana aici ar fi mai putut accelera trenul in jurul valorii de 110 km/h, avand locomotiva doar 2 vagoane de tractat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei