Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Poliţia de Frontieră

Transporturi de ţigări de contrabandă oprite cu rafale de arme de foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

34 de focuri de armă au tras poliţiştii de frontieră suceveni, în circa 12 ore, pentru a opri două transporturi de ţigări de contrabandă, pe raza localităţilor Vicovu de Sus şi Lupcina. În urma acţiunilor lucrătorilor de la graniţă au fost confiscate aproape 22.000 de pachete de ţigări, în valoare de peste 200.000 de lei, şi a fost reţinut un bărbat care va fi cercetat penal.

Potrivit celor afirmate de agentul principal Ionela Husdup de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, luni după-amiază, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a observat, pe raza localităţii Vicovu de Sus, două persoane suspecte care se deplasau dinspre frontieră spre interiorul ţării noastre, cu mai multe colete voluminoase. În aceste condiţii, o echipă operativă a încercat să intercepteze suspecţii, şi pentru că aceştia nu s-au supus somaţiilor prin voce, poliţiştii de frontieră au executat 16 focuri de armă, în plan vertical, fiind reţinută una dintre persoane, localnicul Ioan I., de 35 de ani, cealaltă reuşind să fugă pe teritoriul statului vecin.

În apropiere au fost descoperite zece colete care conţineau 6.320 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 57.000 de lei. Imediat au fost informate şi autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a evenimentului. Ţigările au fost confiscate, iar pe numele persoanei reţinute au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

 

30 de colete cu 14.950 de pachetecu ţigări de provenienţă ucraineană

Un alt caz, aproape identic, a fost înregistrat marţi dimineaţă, în jurul orei 04.00, când un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a observat, cu ajutorul aparaturii de supraveghere, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Lupcina, un grup de persoane care se deplasa dinspre frontieră spre interiorul ţării, cu mai multe colete. Poliţiştii de frontieră au somat grupul suspect, au tras 18 focuri de armă în plan vertical, însă aceştia au abandonat coletele şi au intrat pe teritoriul ucrainean. La faţa locului au fost descoperite 30 de colete care conţineau 14.950 de pachetecu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 146.500 de lei. Agentul principal Ionela Husdup a precizat că se fac cercetări în vederea identificării şi reţinerii persoanelor implicate în activitate de contrabandă, precum şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transporturi de ţigări de contrabandă oprite cu rafale de arme de foc.
 Vizualizări articol: 3325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Transporturi de ţigări de contrabandă oprite cu rafale de arme de foc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   34 FOCURI DE ARMA?? trimis de
(24 oct 2012, 12:41:30
Nici nu ma mira ..la ce tragatori de elita are politia romana..care fac trageri doar pe hartie..e si normal sa tragi 34 de focuri.. probabil facand calcule costa mai mult cartusele trase decat captura
2.   Doamne ! trimis de
(24 oct 2012, 12:51:08
Si de ce nu sa facut numele celui prins public.. ca la alti prinsi pana acum ?

Vai de spaga si de relatiilor celor care cara tigari de rup soselele alea !

Daca de munca nu este este trafic de tigari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei