Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2012 - Anul XVII, nr. 242 (5147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Încercare

Un tată care mergea la spital, unde i-a născut soția, implicat într-un accident în timpul unei depășiri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un proaspăt tătic care se deplasa spre Spitalul Județean Suceava, unde soția sa tocmai îi adusese pe lume un copil, a fost implicat într-un violent accident rutier pe DN 2, pe raza satului Măriţei, comuna Dărmănești. Mașina în care se afla tatăl, pasager pe bancheta din spate, fata sa în vârstă de 4 ani, sora bărbatului şi cumnatul său, ultimul aflându-se la volanul maşinii, a ieşit în afara drumului, a rulat în derivă mai bine de 50 de metri şi s-a răsturnat. Din fericire, toţi cei patru pasageri au ieşit pe picioarele lor din maşină, putând să-şi continue drumul spre Spitalul Judeţean Suceava.

 

Cei patru oameni care s-au răsturnat, salvaţi de centurile de siguranţă

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00. Şoferul unui autoturism Peugeot 206 se deplasa pe direcţia Siret-Suceava, iar la un moment dat a semnalizat şi a virat stânga, spre un drum agricol, pe raza satului Măriţei. Acesta nu a observat că o maşină din spatele său, un Citroen C8, în care se aflau tatăl şi cele trei rude ale sale, intrase în depăşire, cele două maşini acroşându-se. În condiţiile în care avea viteză, fiind în depăşire, după impact şoferul maşinii Citroen a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Autoturismul a derapat, a ieşit în decor, unde s-a lovit de un ciot de copac, după care s-a răsturnat.

Autoturismul Citroen C8 era condus de Iliuţă Hladi, din satul Iacobeşti, comuna Grăniceşti, în maşină mai aflându-se soţia sa, pe locul din dreapta, în timp ce pe bancheta din spate era cumnatul său şi fiica acestuia de 4 ani.

Iliuţă Hladi, şoferul de pe Citroen, a declarat: „Trebuia să ajung la spital, unde a născut cumnata mea. Eu eram în depăşire şi şoferul maşinii Peugeot din faţă a semnalizat în doi metri ca să intre pe un drum secundar. Practic mi-a ieşit în faţă, mi-a tăiat faţa. Eu fiind în depăşire aveam vreo 90 de kilometri la oră şi răsturnarea a fost violentă. Mulţumim la Dumnezeu că nu a murit nimeni. Eram patru în maşină şi am avut noroc că toţi aveam centuri de siguranţă”.

 

A virat stânga, de pe DN 2 spre drumul agricol, fără a se asigura

Celălalt şofer implicat în accident, Laurenţiu Sărăţeanu, a avut o cu totul altă variantă şi a susţinut că nu el este vinovat.

„Voiam să intru pe un drum agricol, să fac stânga, şi cel cu Citroen-ul depăşea o coloană de mai multe maşini în spate. Când să fac la stânga, a intrat în mine. Eu am semnalizat cu 150 de metri înainte intenţia de a depăşi”, susţinea şoferul.

Totuşi, având în vedere că maşina acestuia a fost lovită în partea din faţă, pentru poliţişti a fost evident că el a virat stânga fără să se asigure suficient, când Citroen-ul era deja în depăşirea sa.

În aceste condiţii, a stabilit poliţia, şoferul maşinii Peugeot se face vinovat de accident deoarece a virat spre stânga, de pe DN 2 spre drumul agricol, fără a se asigura.

 

Clipe de coşmar în maşina răsturnată

Trecând peste controversele dintre cei doi şoferi, toată lumea a răsuflat uşurată că nimeni nu a fost rănit.

Mihai Lăcătuş, bărbatul aflat pe bancheta din spate a maşinii Citroen, cel care se deplasa alături de rude la Spitalul Judeţean, acolo unde soţia i-a adus pe lume al doilea copil, a relatat clipele de coşmar ale accidentului, mai ales că alături de el era fiica sa în vârstă de 4 ani.

Mihai Lăcătuş a declarat uşurat, după cumpăna prin care a trecut: „Eram în spate cu fetiţa mea de 4 ani şi în momentul în care a avut loc impactul am prins fetiţa cu tot cu centură în braţe şi m-am sprijinit cu picioarele de maşină. Am vrut să-mi protejez fata şi am scăpat cu toţii. Mergem acum la spital la celălalt copil, o fetiţă”.

Zona în care s-a petrecut accidentul este una periculoasă, în aliniament, pe care se circulă în general cu viteze mari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tată care mergea la spital, unde i-a născut soția, implicat într-un accident în timpul unei depășiri.
 Vizualizări articol: 4091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un tată care mergea la spital, unde i-a născut soția, implicat într-un accident în timpul unei depășiri4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(16 oct 2012, 11:18:28
ce tare soferul cu peugeot-ul. am vrut sa fac stanga si a intrat in mine..normal fraiere ca trebuia sa te asiguri ca cineva inaintea ta nu s.a angajat intr.o depasire..doar daca era intersectie aveai dreptate( deoarece depasirea in intersectii este interzisa:)))
2.   Legislatie trimis de
(16 oct 2012, 13:04:42
Cand esti lovit in lateral nu ai scuza , e clar ca nu te-ai asigurat cand ai iesit din coloana...puteai sa semnalizezi si cu 10 km inainte. Lukanu, mai citeste codul rutier, depasirea in intersectii dirijate este PERMISA.
2.1  RE: Legislatie trimis de
(16 oct 2012, 13:22:09
hai sa mori tu ? cu cine ai facut legislatia? sa.ti dau un ex.
Circuli pe un drum cu prioritate iar la 50 m ai o intersectie sau o bifurcatie la stanga . cel din fata ta semnalizeaza intentia de a face o manevra la stanga si incepe sa vireze. Vii tu cu legisllatia ta ieftina si bagi o depasire pe partea stanga si il el in plin. Zici ca tu puteai depasi?? Cel cu peogeot.ul a intrat pe un drum agricol. acolo nu era o intersectie. daca ar fi fost intersectie cel cu citroenul era total vinovat.
2.2  RE: Legislatie trimis de
(16 oct 2012, 13:27:24
stii ce cred eu ? ca la un fraier ca tine un politist ii suspenda permisul doar ca s.a uitat in oglinda sau daca mergi cu benzina pe rosu
2.3  RE: Legislatie trimis de
(17 oct 2012, 23:23:42
Lukanu, ai nume ca un profesor din facultate care la fel cand nu avea argumente solide zicea ca el e profesor si are dreptate. Asa si tu , n-ai dat nici un argument solid insa pretinzi ca ai dreptate si incepi si sa jignesti pe deasupra.Nu-ti doresc decat sa ti se intample ceva asemanator si sa fii neplacut surprins cand politistii imi vor da dreptate.
3.   Ziaristul lui peste prajit trimis de
(16 oct 2012, 17:46:40
Bre ziaristule facut la apelul bocancilor!
Cu ce a fost implicat proaspatul tatic in accident? Pentru ca era pasager in autoturism?
Esti un papagal, ce era daca scriai ca un cretin nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers! Da tu, nu.... BATMAN!.......FRAIERULE! Ai facut jurnalism la liceu, ca si ala ....Rusu! paiosule!!!!
4.   Gogo trimis de
(16 oct 2012, 21:44:18
Asta cu gipul unde se credea? asa ii trebuie alta data sa stea in coloana nu sa se bage in depasire dar el Batman, are gip si e crutoi, acuma vrea sa faca masina pe asigurarea pougeotului ???? ? Inapoi in Spania la munca si ia-ti o dacia 1300 sa nu mai ai cu ce depasi coloana.
4.1  RE: Gogo trimis de
(17 oct 2012, 09:32:34
Pentru prostu din tine..
1.Jeep este doar o marca si produce masini de teren
2. masina implicata in accident este un Citroen C8 adica o masina mai spatioasa sau o familie mai numeroasa si nu este o masina de teren.
3 C8-ul nu a fost vinovat de accident. vinovat de accident se face cel cu peogeot.ul pentru ca nu s.a asigurat suficient la schimbare directiei de mers!
4. si daca omul lucreaza in spania..care e problema ta? ai fi vrut sa fie mort de foame sa.l poti critica altfel?
5. tine minte ca economia tarii si ce se mai invarte in tara...sunt banii adusi de afara de romanasi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei