Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În „direct”

Tentativa de omor din Club Ranch, înregistrată de camerele de supraveghere video

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Întreaga scenă a tentativei de omor petrecută acum o lună în Club Ranch din municipiul Suceava, atunci când un tânăr de 18 ani, Mihai Beniamin Maruseac,  handbalist la o grupă de juniori de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a fost înjunghiat în gât în urma unei încăierări, a fost surprinsă integral de camerele de supraveghere video din local.

Zilele trecute, agresorul, Aurel Munga, în vârstă de 30 de ani, în vârstă de 30 de ani, din Şcheia, a fost dat pe mâna judecătorilor, iar în dosarul ajuns pe rolul Tribunalului Suceava se află şi CD-ul cu imaginile respective, care pot fi vizualizate exclusiv pe Monitorul TV (www.monitorultv.ro).

 

Ce se vede în imagini

Înregistrarea video durează 21 de secunde, iar imaginile prezintă momentul de după altercaţia iniţială între Aurel Munga şi un prieten de-al handbalistului Maruseac.

Aşa cum au prezentat procurorii în rechizitoriu, inculpatul Munga a sărit la bătaie la un amic de-al tânărului handbalist, pe motiv că ar fi scuipat aproape de masa la care stătea agresorul. Aurel Munga s-a ridicat de la masă şi l-a îmbrâncit şi lovit cu pumnii în zona capului pe tânărul care a scuipat. Aceasta din urmă a fugit din separeu şi s-a dus să-l cheme în ajutor pe handbalist.

Din acest moment, imaginile arată momentul în care Mihai Beniamin Maruseac intră în separeul în care se afla Munga cu amicii său şi îi cere inculpatului socoteală pentru că i-a agresat amicul.

Din spatele handbalistului, tânărul care scuipase l-a lovit cu pumnul pe Munga, acesta dezechilibrându-se şi prăbuşindu-se asupra meselor din apropiere.

În înregistrarea video se vede cum Munga se ridică, bagă mâna în buzunarul drept al pantalonilor cu care era îmbrăcat, scoate un cuţit tip briceag şi îl loveşte pe tânărul handbalist în zona gâtului.

În urma loviturii, lui Mihai Beniamin Maruseac i-a fost secţionată şi urechea stângă.

Handbalistul a vrut să riposteze, dar în momentul imediat următor a pus mâna la gât şi şi-a dat seama că a fost înjunghiat.

Mihai Beniamin Maruseac s-a retras şi a ieşit din separeu, nu înainte ca Aurel Munga să-l mai lovească odată, de data aceasta cu pumnul în spate.

La spital, medicii au apreciat că viaţa tânărului handbalist a fost pusă în pericol, procurorii încadrând agresiunea la tentativă de omor calificat.

Agresorul, Aurel Munga, a fost arestat preventiv, iar zilele trecute a fost trimis în judecată.

La câteva zile după acest caz, autorităţile locale au decis să suspende activitatea Clubului Ranch, local în care au mai avut loc în trecut o altă tentativă de omor şi multe alte scandaluri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tentativa de omor din Club Ranch, înregistrată de camerele de supraveghere video.
 Vizualizări articol: 5332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Tentativa de omor din Club Ranch, înregistrată de camerele de supraveghere video4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ma bucur... trimis de
(12 oct 2012, 11:17:19
Sincer..ma bucur pentru amandoi. Se vede pe filmare cum handbalistul a intrat plin de tupeu impreuna cu 3 pitici atomici, poate ca aceasta intamplare il va face sa fie mai chibzuit si lipsit de tupeu si smecherie. Halal sportiv daca el la inceput de cariera isi pierde noptile prin cluburi. A primit ce merita. Si cutitarul a primit ce merita..ma refer la arest si la incadrare la tentativa de omor. Daca era barbat...incerca sa riposteze fara cutit...sau doar sa-l sperie. El a cautat sa-l loveasca direct la gat si a avut noroc ca doar atat s-a intamplat.
2.   A meritat.... trimis de
(12 oct 2012, 11:47:58
Acum dupa ce am vazut clipul, asta chiar si-a meritat-o. Pai numai cum intra el smecher o cere. Si mucosul ala care da cu pumnul si se ascunde in spatele handbalistului, trebuia dat cu el de pamant. Sincer astia au cautat-o cu lumanarea.
3.   Comentariu trimis de
(12 oct 2012, 11:50:10
Tineret mandria tarii nu uitati ca e week-end, asadar mergeti si umpleti cluburile.Doar asa ve-ti deveni mai destepti si mai plini de voi,tara e mandra de voi.
3.1  RE: Comentariu trimis de
(12 oct 2012, 15:40:41
...daca tot e weekend,nu week-end...poate iti faci si tu timp sa mai studiezi ceva gramatica,,ve-ti`` este VETI toata ziua,cine stie...poate asa vei deveni si tu mai destept ca plin de tine esti oricum..,ca si handbalistul!! Analfa..
4.   Mda trimis de
(12 oct 2012, 12:48:45
amandoi au gresit..si cel care a dat cu cutitu a vrut sa se apere nu sa raneasca pe cineva ..asa ca o sa fie scos basma curata..:P..pt legitima apararetongue
5.   Rasplata trimis de
(12 oct 2012, 17:08:28
Nu a facut decat sa primeasca ce merita in urma comportamentului de mare smecher. Analfabeti, retardati, toti "sportivii" cu 8 clase care se pregatesc sa devina recuperatori - nu sportivi de performanta, acestia se cred superiori tuturor celorlalti pentru ca stiu sa dea cu pumnul. Unii si-o iau asa direct, altii si-o iau de la cei cu bani prin alte metode, dar totusi prea putini primesc rasplata. La mai multi!
5.1  RE: Rasplata trimis de
(12 oct 2012, 20:24:04
...stai sa stie sa dea si cu pumnul...ca lui asta i-a taiat putin lobul urechii si a rupt usa.., smardoiul de el:)))
6.   Comentariu trimis de
(12 oct 2012, 20:16:05
"handbalist"...idiotii astia din presa incearca sa asemene cazul cu cel a lui marian cozma.Pai asta e handbalist,e in lotul national,joaca la vreo echipa de prima liga din europa? NU, e un simplu elev la Liceul Sportiv care probabil se crede mare si tare ca si prietenul lui care loveste cu pumnul si s-a gasit unul sa-l linisteasca.
7.   ... trimis de
(12 oct 2012, 22:52:36
cocalari...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei