Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Apreciere

BRD a acordat premiul „Seniorul de aur” unei bătrâne de 103 ani din Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O bătrână de 103 ani din oraşul Siret, Miroslava Antochi, a primit ieri din partea BRD premiul „Seniorul de aur”. Miroslava Antochi este cel mai în vârstă client al BRD din judeţul Suceava, ceremonia de acordare a premiului având loc chiar în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 103 ani. Ceremonia a fost una extrem de emoţionantă, alături de Miroslava Antochi fiind prezenţi membri ai familiei, prieteni, dar şi reprezentanţi ai BRD. Directorul Sucursalei Suceava a BRD Groupe Societe Generale, Monica Vornicu, a ţinut să sublinieze că Miroslava Antochi este unul dintre primii clienţi ai acestei bănci în judeţul Suceava, fiind printre primii care şi-au constituit depozite bancare. „Este nu doar un client preţios prin vârsta frumoasă pe care a atins-o, dar este un om deosebit, un om care a avut o viaţă frumoasă. Este un diamant şlefuit de istorie şi înnobilat de o deosebită şi frumoasă modestie. Aceasta este doamna Miroslava”, a spus Monica Vornicu. Directorul BRD Suceava i-a înmânat sărbătoritei de ieri un premiu de 1.500 de lei, după care, alături de prieteni şi familie, i-a cântat „La Mulţi Ani!”. Miroslava Antochi a primit un tort pe care l-a împărţit cu cei prezenţi la aniversarea zilei sale.

„Dorim în acest fel să ne recompensăm clienţii venerabili, să le mulţumim că ne-au ales şi să îi asigurăm că vom face tot posibilul să îi servim la cele mai înalte standarde”, a mai precizat Monica Vornicu.

Vizibil emoţionată, Miroslava Antochi a ţinut să le mulţumească celor de la BRD pentru surpriza făcută şi pentru premiul primit. Mulţumirile cele mai speciale au fost îndreptate însă către părinţi. „Mulţumesc părinţilor mei pentru educaţia primită. Vă mulţumesc tare frumos pentru prezenţa dumneavoastră şi nu am cuvinte să mă exprim pentru mulţumirea pe care o simt în suflet”, a spus Miroslava Antochi. Ea a mai precizat că se simte foarte bine la vârsta de 103 ani, precizând că secretul său a fost „viaţa liniştită şi mişcarea”. De asemenea, Miroslava Antochi a ţinut să le dea un sfat şi tinerilor, cărora le-a transmis să se distreze mai puţin, să înveţe mai mult şi să facă mai multă mişcare.

 

19 premii şi 45 de vacanţe în cadrul promoţiei Senior

Tot în cursul zilei de ieri, BRD a prezentat şi oferta „BRD Senior”, precum şi oferta promoţională dedicată pensionarilor care îşi încasează pensia într-un cont de la această bancă.

Astfel, pensionarii care aleg, până la sfârşitul lunii noiembrie, să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de bancă în cadrul promoţiei Senior, respectiv 19 premii a câte 500 lei şi 45 de pachete de vacanţă. În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire – Depozitul 1000 şi contul de economii Atucont. De asemenea, clienţii beneficiază de dobânzi speciale la creditele de nevoi personale şi descoperitul autorizat de cont.

Facilităţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clienţilor seniori la o dobândă preferenţială, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru sumele depuse în euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard. În acelaşi timp, clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BRD a acordat premiul „Seniorul de aur” unei bătrâne de 103 ani din Siret.
 Vizualizări articol: 1948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
BRD a acordat premiul „Seniorul de aur” unei bătrâne de 103 ani din Siret4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei