Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2012 - Anul XVII, nr. 188 (5093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Litigiu

A câştigat 500 de milioane de lei vechi la păcănele, dar proprietarii aparatului refuză să-i plătească banii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un sucevean care susţine că a câştigat 500 de milioane de lei vechi la păcănele se vede în situaţia de a nu-şi putea ridica banii. Reprezentanţii firmei Mozzart Sports Bet din cartierul Burdujeni, unde se află aparatele de joc la care s-a înregistrat câştigul, au refuzat să-i achite banii. Iritat, Cristian Bergheva, de 31 de ani, a chemat poliţia pentru a constata ce s-a întâmplat. Ulterior, tânărul a depus şi o plângere împotriva firmei care are ca obiect de activitate jocurile de noroc şi pariurile sportive, plângere înregistrată atât la poliţie, cât şi la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

„Eram în seara de sâmbătă, pe la ora 9.00, şi jucam la aparate la Mozzart. Am câştigat 500 de milioane de lei vechi, dar ei nu vor să-mi dea banii. Spun că banii aceştia nu sunt în aparat, ci numai 10 milioane de lei vechi, şi că aparatul e defect”, a povestit Cristian Bergheva. Pentru că cei de la Mozzart Sports Bet din Burdujeni refuzau să-i achite câştigul, tânărul şi-a chemat câţiva prieteni drept martori, iar mai apoi a apelat şi la ajutorul poliţiei.

„Am ajuns după ce a câştigat, când ne-a chemat pe toţi care eram afară că nu voiau să-i dea banii. Sunt şi filmuleţe cum a câştigat banii ăştia. Japcă pe faţă”, a menţionat Andrei Muntean.

 

„Nu-i furt pe faţă, e tâlhărie la drumul mare”

Cristian Bergheva spune că se simte tâlhărit pe faţă şi este decis să meargă până în pânzele albe pentru a-şi recupera banii care i se cuvin. „Nu ştiu dacă o să mai văd eu banii ăştia vreodată, dar îi dau în judecată. Am auzit că au mai fost şi alte cazuri prin ţară, pe la Iaşi, pe la Giurgiu, şi tot aşa, nu le-a mai dat nimeni nici un ban. Nu-i furt pe faţă, e tâlhărie la drumul mare”, a declarat Bergheva.

Suceveanul a mărturisit că doar în acea zi de sâmbătă a cheltuit 75 de milioane de lei vechi la jocurile de noroc de la Mozzart Sports Bet din Burdujeni şi că i se pare normal ca în momentul în care câştigă să fie tratat la fel ca în cazurile în care pierde.

Ultimul câştig important pe care Cristian Bergheva l-a ridicat de la această firmă de pariuri sportive şi jocuri de noroc a fost în urmă cu doi ani, când a încasat 25 de milioane de lei vechi. De-a lungul timpului, însă, Bergheva susţine că a pierdut la păcănele contravaloarea a patru apartamente complet mobilate şi tocmai de aceea este hotărât să-şi caute dreptatea peste tot unde se poate.

Reprezentanţii firmei care gestionează aceste activităţi nu au putut fi contactaţi pentru a-şi expune punctul de vedere, în timp ce Poliţia Suceava a confirmat că a declanşat o anchetă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A câştigat 500 de milioane de lei vechi la păcănele, dar proprietarii aparatului refuză să-i plătească banii.
 Vizualizări articol: 3245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 8 voturi
A câştigat 500 de milioane de lei vechi la păcănele, dar proprietarii aparatului refuză să-i plătească banii3.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si banii?? de unde? trimis de
(14 aug 2012, 11:05:43
si poti dovedi de unde ai toti acesti bani?? din cate stiu esti un nimeni..si un fost repetent al scolii...altceva?
2.   Comentariu trimis de
(14 aug 2012, 11:19:34
Cu privire la banii castigati la respectivul aparat, firma trebuie sa-si asume riscul pierderii acestei sume si sa-i de-a omului banii castigati.Dar ceea ce ar trebui sa intereseze institutiile statului ar fi provenienta acelor sume (valoarea a patru apartamente) cat si alte sume.Nici un om care munceste cinstit nu se duce si arunca asemenea sume in jocuri de noroc in speranta ca odata va da lovitura.
2.1  RE: Comentariu trimis de
(14 aug 2012, 11:28:50
sunt multi bolnavi de asa ceva..dar sa ai atatia bani de pacanele intr.o zi ..plus restul zilelor..de unde?? iar cazinoul e obligat sa aibe depozit cu suma maxima ce se poate castiga la toate aparatele..bani de care nu au voie sa se atinga si care trebuie sa fie in permanenta in localul respectiv.. cine i.a dat autorizatia de functionare?? nu s.a gandit ca nu au de unde plati ??? si doar mulg???
3.   Se reconfirma... trimis de
(14 aug 2012, 11:24:41
Prostia costa mult.
4.   Te roade invidia Lukane sau asa esti tu prost..... trimis de
(14 aug 2012, 11:28:43
ce te roade de unde are omu bani....ia facut pe curu tau mai bombalaule....ai stat tu la curu lui sa vezi ce a facut la scoala mai termiantule....daca el este un nimeni tu ce esti??????un terminat mai nemancatule........
4.1  RE: Te roade invidia Lukane sau asa esti tu prost..... trimis de
(14 aug 2012, 11:30:36
da fraiere ca toti prostii ca tine vand prafurele si fac combinatii ...si tot ce misca e ilegal..ma rog intr.o zi sa va lege pe toti si sa arunce cheia.. doar din tepe magarii furt si trafic de carne vie traiti..va vine randul...rand pe rand
5.   Bai inteligeltule trimis de
(14 aug 2012, 11:33:53
vezi ca ai sa cazi in canal uitindute dupa altu ce face si din ce traieste,,manancatzi ciorba reincalzita si veziti de treaba ta,mai cinstitule care esti tu...
5.1  RE: Bai inteligeltule trimis de
(14 aug 2012, 11:37:24
una e sa lucrezi la negru..sau cu ziua...si alta e sa dai o teapa unei babe ..sa.i furi portofelul sa vinzi prafurele.. sa ameninti si sa cari parasute pe afara.. e diferenta.. dar nu imi pun minte cu unul care nu a reusit sa ia diploma de 8 clase..visand ca pleaca in america
6.   :)) trimis de
(14 aug 2012, 11:37:53
Jocurile alea is facute pt prosti si tarani . Numai taranii joaca acolo ....
Iar tu Bergheva , hai mai taie din ele da-le dracu . Nu puneti botu la ce zice ca a bagat 4 apartamente in jocuri ... bergheva nu are si nu a avut bani . am sa-l sun acum sa vad daca are de-o berehappy ..daca nu i-o dau eu ca de obiceitongue
6.1  RE: :)) trimis de
(14 aug 2012, 11:42:24
il stiu din scoala...avea cateva haine in toti anii de scoala..niste repetenti dintr.o familie destramata..si el si fratesu.. niste nimeni..dar vad un prost ce.i tine partea
7.   Invidia ta ma face sa rad :))) trimis de
(14 aug 2012, 12:03:45
Ai vrea si tu bani sa ii spargi la pacanele sau esti invidios ca ii merge lui ?
Fac pariu ca nici nu stii cum sa joci la asa ceva. Doamnelaughing)laughinglaughing
Daca ar durea prostia ....nu ar mai fi locuri in cimitir la cate victime ar filaughing

Asa Bergheva tine-te tare ..ai gastigat sa iti dea bani. Ca prea se ducea vorba ca se castiga acolo.
Si bafta sa iti ei bani !
8.   Pt lukanu trimis de
(14 aug 2012, 12:48:32
Nu-i tin partea lui Bergheva , ai dreptate in ceea ce zici ..dar e viata lui personala , si trebuie sa-l intereseze numai pe el . Ca a avut un tata betiv , ca au fost saraci aste-as problemele lor , pe tine ar trebui sa te intereseze in sine articolul . Si tu poti aparea in monitorul , sa zicem ca esti laudat ca ai facut o fapta buna , si sa vina un anonim din scoala generala , si sa-ti aminteasca toate porcariile ? De ce nu zici nimic si la adresa salii de joc ? Un prieten de al meu a castigat , dar nu in suceava , 15 000 de lei ..si aia i-au dat doar 2000 de ron ...chipurile aparatele sunt stricate !
Si nici Bergheva nu-si va lua suma aia niciodata ...aparatele alea de fapt sunt niste calculatoare , programate dupa niste algoritmi astfel incat sa pierzi .

9.   O gramada de prosti... trimis de
(15 aug 2012, 23:33:05
in primul rand un aparat defect nu are voie sa functioneze intr-un local-club,si...cei de la protectii si etc... sunt niste incompetenti cumparati...ar trebui inchis barul definitiv pt ca si multi minori joaca acolo si se fac si alte diferite ''afaceri'' in barul ala...omul a castigat banii la aparat...indiferent ca era defect sau nu cei de acolo l-au incasat inainte sa castige...si...asta este..un joc de noroc...ghinionul ar trebui sa fie al proprietarului nu al aluia care joaca....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei