Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 iul 2012 - Anul XVII, nr. 176 (5081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

A intrat pe contrasens

Un biciclist intimidat în trafic s-a izbit frontal într-un Audi, în faţa Spitalului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un adolescent în vârstă de 17 ani, care se deplasa pe o bicicletă, s-a lovit violent de un autoturism Audi condus de o tânără de 22 de ani, mai mulţi martori susţinând că tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza unui alt şofer, care l-a intimidat în trafic. Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 15.45, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, în faţa Spitalului Judeţean. Impactul a fost violent, adolescentul lovindu-se cu capul de parbrizul maşinii şi apoi căzând pe carosabil, însă, din fericire, consecinţele nu au fost grave.

 

A intrat brusc pe sens opus

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, tânărul de 17 ani, domiciliat în comuna Grăniceşti, conducea bicicleta din direcţia Metro spre Areni pe axul drumului, iar la un moment dat a pătruns brusc pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal autoturismul condus de tânăra de 22 de ani, domiciliată în Şcheia, care se deplasa regulamentar şi a reuşit să încetinească înainte de impact.

Deşi plin de sânge, adolescentul s-a ridicat pe propriile picioare şi s-a deplasat câteva zeci de metri până la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava.

El a fost diagnosticat cu trei plăgi contuze la nivelul feţei şi cu o contuzie toracică, medicii estimând că are nevoie de şase-şapte zile de îngrijiri medicale.

 

O manevră prostească de intimidare, care putea duce la o tragedie

Conducătoare auto implicată în accident, dar şi mai mulţi martori au susţinut că adolescentul a intrat brusc pe sensul opus după ce un şofer l-a intimidat în trafic.

Şoferiţa implicată în accident, Ramona Ciobaniuc, a declarat: „Mergea pe mijlocul drumului şi a intrat în maşina mea. El venea dinspre Metro şi s-a speriat de un alt Audi, eu am încetinit şi băiatul a intrat în maşina mea. Din ce am înţeles, băiatul de pe bicicletă a ieşit în faţa unei maşini puţin teribilist, iar domnii din maşină au vrut să-l sperie. El avea viteză cu bicicleta şi aşa s-a întâmplat”.

Unul dintre şoferii aflaţi în zonă la momentul accidentului a declarat: „Un aşa-zis domn conducător auto a vrut să-l sperie, să-i taie calea. Băiatul a tras să-l evite şi a intrat în maşina domnişoarei”.

Atât minorul, cât şi tânăra de 22 de ani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Poliţia continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, neexistând date despre presupusul şofer care l-a intimidat în trafic pe biciclist. Pe de altă parte, au explicat poliţiştii, tânărul de 17 ani circula în mod clar imprudent, pe axul drumului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un biciclist intimidat în trafic s-a izbit frontal într-un Audi, în faţa Spitalului Judeţean.
 Vizualizări articol: 2963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un biciclist intimidat în trafic s-a izbit frontal într-un Audi, în faţa Spitalului Judeţean5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei