Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2012 - Anul XVII, nr. 169 (5074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Senzaţii tari

Maşini distruse, cascadorii periculoase şi perdele de foc la Monster Trucks Show

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Oameni care trec printr-un zid de foc, căţăraţi pe capota maşinii, maşini care merg pe două roţi, salturi mortale ori demonstraţii ale puterii distrugătoare a celebrelor monster trucks, toate acestea şi multe altele au putut fi urmărite, timp de trei zile, în parcarea Iulius Mall Suceava, în cadrul Monster Trucks Show.

Amatorii de senzaţii tari, dar şi iubitorii spectacolelor auto au avut parte, vineri, sâmbătă şi duminică, de un spectacol interactiv, în care vedetele au fost în primul rând maşinile, de la rable recondiţionate la automobile gigantice - monster trunks, dar şi cei care au făcut cu ele cascadorii impresionante.

După un tur de onoare cu automobilele, în timpul căruia au salutat publicul numeros venit la spectacol chiar din prima seară, membrii familiei germane Neigert au dat startul demonstraţiilor.

Căţărat pe cupola maşinii, un tânăr a trecut proba de rodeo auto, trebuind să reziste acolo în ciuda manevrelor bruşte, de drifting, făcute de cel aflat la volan.

Una dintre cele mai apreciate demonstraţii a fost cea a condusului maşinii pe două roţi, Alexander Neigert, conductorul  trupei de cascadori profesionişti, fiind cel care a făcut turul parcării de câteva ori, cu maşina “într-o dungă”.

Mai mult, spectatorii dornici de senzaţii tari au fost şi ei invitaţi în maşină, trei fete oferindu-se să meargă cu maşina, pe două roţi, trăind o experienţă unică.

Au urmat şi alte demonstraţii de pricepere şi acrobaţie, pe capota aceleiaşi maşini, care mergea în două roţi, fiind la un moment dat urcaţi un tânăr şi o tânără care s-a ridicat în picioare, salutând publicul.

 

Proba de foc

Cele mai spectaculoase demonstraţii au fost cele făcute după lăsarea întunericului, când pe pistă a fost montat un fel de zid de lemn, peste care s-a turnat benzină şi i s-a dat foc.

În paralel, pe capota unei maşini s-a urcat un alt cascador, căruia, protejat numai de o cască de motociclist, i-a revenit greaua misiune de a trece prin foc.

Accelerând, din celălalt capăt al pistei, maşina s-a izbit în plin în zidul de foc, stârnind o vâlvătaie imensă, împroşcând în jur cu foc şi scântei, suflul arzător al focului ajungând până la spectatori, ca un val brusc de căldură, ce te lăsa cu respiraţia tăiată şi obrajii fierbinţi.

“Omul care sfidează focul” a coborât însă de pe maşină fără a păţi nimic, doar puţin ameţit de şocul trecerii prin zidul de foc.

O altă demonstraţie al cărei protagonist a fost tot el a implicat trecerea printr-o perdea de foc. Mai exact, cascadorii au turnat benzină pe o suprafaţă mai mare de asfalt, iar după ce au aprins-o, pe pista de foc, lungă de vreo 6 metri, care ardea cu putere, luminând totul în jur, a trecut o maşină, având pe capotă acelaşi cascador fără teamă de flăcări.

 

Salturi mortale şi maşini distruse

Chiar şi o rablă poate să zboare. Au demonstrat-o cei de la Monster Trucks Show, care, după ce au recondiţionat o Dacie veche, făcând-o să meargă, au făcut cu ea un salt mortal, peste mai multe maşini aliniate.

În maşina “zburătoare” a urcat chiar şi Fernando, tânăra vedetă a spectacolului, care a împlinit 8 ani, dar are deja cinci ani de experienţă.

Luându-şi avânt, rabla condusă de un cascador profesionist a sărit de pe o mică trambulină, peste trei maşini, prăbuşindu-se peste două autoturisme, pe care le-a făcut zob, într-un bubuit asurzitor, de tablă zdrobită şi sticlă spartă.

În ciuda impactului puternic, din maşina răsturnată şi cu cupola distrusă au ieşit teferi cei doi ocupanţi, şoferul şi copilotul de 8 ani, aceştia fiind răsplătiţi cu aplauze furtunoase de mulţimea de spectatori.

 

Maşinile distrugătoare

Cel mai aşteptat moment al spectacolului a fost fără îndoială cel în care în scenă au intrat celebrele Monster trucks. Spre dezamăgirea unora, doar una din cele două maşini gigant a fost folosită în spectacol.

Monster truck-ul “Samson”, uriaşul albastru, este de fapt unul din primele modele de jeep-uri fabricate, Jeep Kaiser, căruia i-a fost păstrată caroseria originală, dar i s-au adus o mulţime de modificări, de la motorizare la aspectul general, motorul său fiind acum de 6.000 de cm cubi şi peste 500 de cai putere.

Sub privirile extaziate ale copiilor impresionaţi de mărimea maşinii, maşina gigantică, cu roţi ce depăşesc înălţimea unui om, a strivit două alte maşini, trecând peste ele ca un tăvălug.

La finalul spectacolului, zeci de oameni au dat năvală să facă poze atât cu uriaşul “Samson”, călare pe maşinile distruse, cât şi cu “Godzilla”, pentru a le păstra drept amintire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini distruse, cascadorii periculoase şi perdele de foc la Monster Trucks Show.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Maşini distruse, cascadorii periculoase şi perdele de foc la Monster Trucks Show4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei