Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iul 2012 - Anul XVII, nr. 166 (5071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Cumplit

Bătrână de 86 de ani, omorâtă în bătaie. Fiul ei, suspect principal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O crimă cumplită s-a petrecut în comuna Bosanci, o femeie în vârstă de 86 de ani murind după ce a fost bătută cu sălbăticie. Şi mai şocant este că principalul suspect de comiterea faptei este chiar fiul ei, un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Decesul Elisavetei Stanciuc, femeia de 86 de ani, a survenit în cursul zilei de marţi, iar iniţial nu au existat suspiciuni de comitere a unei fapte penale. Femeia locuia împreună cu fiul ei, Gheorghe Stanciuc, iar acesta a susţinut că mama sa a murit de moarte bună.

Omorul a ieşit la iveală după ce medicii legişti au efectuat, ieri, autopsia cadavrului. S-a constatat că octogenara avea multiple leziuni interne, inclusiv mai multe coaste rupte, care nu putea fi provocate decât prin acte de violenţă de mare intensitate.

Imediat, ancheta a fost preluată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Principalul suspect luat în calcul a fost fiul femeii. Bărbatul a fost ridicat ieri după-amiază de la domiciliu şi dus la audieri. În faţa anchetatorilor şi a procurorului criminalist, bărbatul a negat vehement că şi-ar fi omorât mama. Aseară, audierile continuau, iar anchetatorii urmau să decidă dacă îl vor reţine pe suspect. Din locuinţa în care s-a petrecut oribila faptă poliţiştii au ridicat mai multe indicii care i-ar putea ajuta la probarea autorului. 

Din informaţiile pe care le avem, Gheorghe Stanciuc a fost căsătorit şi are şase copii. Atât nevasta, cât şi copiii sunt plecaţi de mai mulţi ani în străinătate, acasă rămânând doar bărbatul şi mama sa. Acesta locuia în casă, în timp ce mama acestuia stătea într-o bucătărie. Apropiaţii au relatat că bărbatul era un împătimit consumator de băuturi alcoolice, în ultima perioadă el vânzând toate bunurile de pe lângă casă, pentru a-şi procura alcool. De asemenea, au mai relatat vecinii, scandalurile cu mama acestuia erau destul de frecvente, fără a fi însă, cel puţin aparent, violente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 86 de ani, omorâtă în bătaie. Fiul ei, suspect principal.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bătrână de 86 de ani, omorâtă în bătaie. Fiul ei, suspect principal3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei