Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iul 2012 - Anul XVII, nr. 155 (5060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În tendinţe

Salonul Allia Brides, un concept nou, care oferă rochii de mireasă unicat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Salonul Allia Brides, situat pe strada Republicii, nr. 14, parter, lângă Galeria MiGal, aduce la Suceava un nou concept, modele unicat de rochii de mireasă, din colecţiile Annais Bridal şi Verise Bridal. Allia Brides este unic distribuitor pe zona de Sud-Est a României pentru brandul Annais Bridal şi unic distribuitor pe România pentru brandul Verise Bridal. Rochiile de mireasă nu sunt prezentate într-un magazin standard, ci într-un loc în care viitoarele mirese pot să probeze orice model de rochie, să-şi aducă prietenele, persoanele dragi cu care să se consulte, să stea la un ceai şi, nu în ultimul rând, pot primi sfaturi de la consilierul de vânzări, despre stilul de rochie care li se potriveşte (stil prinţesă, stil sirenă, empire, baby doll, etc.)

Consilierul de vânzări Gabriela Ciortan ne-a spus că tendinţele anului 2012 sunt reprezentate de dantelă sau de aplicaţii cât mai bogate în dantelă, dar şi de trenele cât mai lungi. „Culoarea ivoire este cea care predomină din ce în ce mai mult, iar accentele de culoare sunt cele care te pot scoate din clasicul obişnuit de până acum”, a completat Gabriela Ciortan.

Rochii de comandă, modele standard, cu preţuri între 375 şi 1.090 euro

Salonul Allia Brides, după cum am aflat de la reprezentanţii firmei,  „nu este doar un loc pe unde să treci, pentru că e pe lista ta de vizite, ci un loc în care să vii şi să probezi tot ce se poate proba, un loc unde să ai timpul tău, să bem un ceai împreună, să stăm de vorbă despre visele şi dorinţele tale şi, unde, cine ştie, poate îţi vei găsi rochia ta mult visată”.

În salonul Allia Brides, rochiile se aduc pe bază de comandă. Există, însă, colecţii standard, circa 60 –100 de modele, care încearcă să satisfacă toate cerinţele viitoarelor mirese. „Este vorba de rochii scurte, cu volane, simple sau foarte bogat accesorizate, atât prin materialul folosit sau al aplicaţiilor, cât şi prin croiul clasic, de la rochia de prinţesă şi până la croiuri asimetrice, materiale şi texturi suprapuse, precum şi aplicaţii în relief: flori cusute manual, broderii cu aplicaţii din perle, mărgeluţe sau cristale”, ne-a spus Gabriela Ciortan, care a ţinut să precizeze că nivelul preţurilor la Allia Brides este unul mediu, „mai exact, 375 de euro este preţul cel mai mic al  unei rochii de mireasă, iar preţul poate urca până la 1.090 euro, pentru rochia cea mai sofisticată. Preţul mediu al unei rochii se încadrează între 600 şi 800 de euro”.

Promoţie specială, în iulie

Programul salonului Allia Brides este special ales pentru ca orice viitoare mireasă să poată veni la probe, mai ales că majoritatea dintre ele sunt ocupate. Salonul este deschis, de marţi până vineri, între orele 13:00 – 19:00, sâmbăta, de la ora 11:00 – 16:00, iar lunea este închis.

În această lună, miresele sunt aşteptate cu o promoţie specială, mai exact: reducere de 30% la rochiile din colecţia Verise Bridal şi 40% pentru modelele de rochii de mireasă din colecţia Annais Bridal.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa website-ul www.rochiidemirese.biz , contact email office@rochiidemirese.biz , sau Facebook , iar pentru programări puteţi suna la numărul de telefon 0746-040.260.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Allia Brides, un concept nou, care oferă rochii de mireasă unicat.
 Vizualizări articol: 2671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 6 voturi
Salonul Allia Brides, un concept nou, care oferă rochii de mireasă unicat4.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo! trimis de
( 6 iul 2012, 16:04:43
era nevoie...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei