Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iun 2012 - Anul XVII, nr. 146 (5051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

De Zilele Sucevei

Andreea Bălan şi Alexandra Ungureanu, supershow în faţa a 10.000 de spectatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

În ultima zi a manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Sucevei, peste 10.000 de suceveni au fost prinşi de febra distracţiei, dansând şi cântând alături de vedete dragi lor, prezente în cadrul turneului Mix Music Evo 2012.

Andreea Bălan, cu Petrişor şi echipa ei de dansatoare sexy, au susţinut cel mai apreciat spectacol al serii, o combinaţie de muzică, dans şi momente vesele.

Atât Andreea, cât şi dansatoarele ei şi-au făcut apariţia pe scenă în costumaşe de iepuraşi, demne de o petrecere Playboy, pe care, pe parcursul spectacolului de aproape o oră şi jumătate, le-au schimbat cu zeci de alte costume incitante – de la diavoliţe cu biciul în mână la cadâne din seraiurile turceşti, ţigănci cu fuste colorate sau fete cowboy, din Vestul sălbatic.

Alexandra Ungureanu a încântat publicul cu vocea ei puternică, care a răsunat în lunca Sucevei pe melodii foarte cunoscute, precum “Plâng nopţile”, “Aprinde dragostea” sau “Departe de tine”.

Pe scenă au urcat şi alte vedete ale muzicii româneşti, care, deşi nu erau anunţate pe afişul manifestărilor de Zilele Sucevei, au încântat publicul cu prezenţa lor.

Printre aceştia se numără şi Tavi Colen, fostul solist al trupei Talisman, care a fost prezent duminică seara pe scena din parcarea Iulius Mall, cântând şi încântând publicul, care, după concert, îl aştepta pentru a se fotografia alături de el şi a primi autografe.

 

Puhoi de lume şi străzi blocate

Faptul că seara a fost un succes total era demonstrat în primul rând de mulţimea de oameni adunată în parcarea Iulius Mall, în vreme ce râuri de oameni tot veneau să se alăture celor prezenţi, atât la mesele la care se serveau produse cu mirosuri ameţitoare, udate din belşug cu bere rece şi băuturi răcoritoare.

Puhoiul de lume adunat în parcarea Iulius Mall aproape că a blocat chiar şi sensul giratoriu de pe Calea Unirii, din dreptul Bazarului, în vreme ce atât la intrare, cât şi la ieşirea de la mall, maşinile stăteau înşiruite, bară la bară, deplasându-se când şi când.

Ţipetele celor care se dădeau în maşinăriile parcului de divertisment – în “ciocane” care îi ţineau suspendaţi cu capul în jos, la o înălţime echivalentă cu cea a acoperişului unui bloc, în trenuleţul groazei sau în maşinuţe, aproape că acopereau muzica care răsuna de pe scenă.

 

Malul râului Suceava – loc de promenadă şi toaletă publică

Malul râului Suceava a devenit un loc de promenadă, plin de tineri care au preferat să admire spectacolul de la distanţă, fără a se înghesui, dar, în acelaşi timp, s-a transformat şi în WC public, pentru că mulţi au mers să îşi facă nevoile acolo, cu riscul de a fi văzuţi de sute de oameni din jur, pentru că le era prea lene să se deplaseze până la toaletele din Iulius Mall. Pe de altă parte, după ora 22.00, când mall-ul s-a închis, oamenii au fost lăsaţi practic fără grupuri sanitare, pentru că nici o toaletă ecologică nu le-a fost pusă la dispoziţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Bălan şi Alexandra Ungureanu, supershow în faţa a 10.000 de spectatori.
 Vizualizări articol: 3409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Andreea Bălan şi Alexandra Ungureanu, supershow în faţa a 10.000 de spectatori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda... trimis de
(26 iun 2012, 15:50:44
Suceava asa ingeneral are o mare problema cu toaletele publice ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei