Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iun 2012 - Anul XVII, nr. 137 (5042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Goana după promoţii

Peste 400 de suceveni, prezenţi la deschiderea primului magazin H&M din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sute de oameni s-au adunat ieri în curtea interioară a Iulius Mall Suceava, pentru a fi prezenţi la inaugurarea primului magazin H&M din judeţ.

Dornici să se afle printre primii 100 de clienţi iubitori de modă şi calitate răsplătiţi cu carduri cadou H&M FASHION în valoare de 80 de lei, sute de tineri s-au adunat la baza turnului din curtea interioară a Iulius Mall, chiar şi cu două ore înainte de ora de deschidere – 11.00.

Inaugurarea celui de-al şaisprezecelea magazin H&M România, aşteptată cu nerăbdare de peste 400 de suceveni, a avut loc doar după ce angajaţii magazinului de modă au marcat momentul cu dansuri de bucurie, mai ceva ca la o petrecere.

Aceştia au dansat mai întâi în magazin, apoi au ieşit în curtea interioară, în faţa magazinului, trecând pe sub panglica inaugurală, ca la limbo-dance, iar odată ajunşi în faţa sutelor de spectatori, au dansat cu foc, râzând şi distrându-se din plin, transmiţând bucuria lor şi celor prezenţi la eveniment.

“Este cea mai tare deschidere la care am fost până acum! Nu mă aşteptam la aşa ceva!”, a spus una din tinerele venite să îşi împrospăteze garderoba cu haine din colecţiile H&M.

Numărătoarea inversă a anunţat momentul tăierii panglicii şi invitării clienţilor în magazinul H&M, cu o suprafaţă de 1.677 m2.

Intrarea în magazin s-a făcut etapizat, pentru a nu se crea aglomeraţie, dar, chiar şi aşa, în scurt timp, magazinul forfotea de lume, în special tineri şi tinere, care mergeau de la un raion la altul, din stand în stand, “ochind” hainele de care aveau nevoie sau care le atrăgeau atunci atenţia.

Foarte mulţi dintre clienţii din prima zi au fost atraşi şi de oferta de la inaugurare, prin care, la cumpărături de 150 de lei, li se dădea un voucher de cumpărături de 50 de lei.

Noul magazin H&M din Iulius Mall Suceava va fi deschis zilnic, între orele 10.00 şi 22.00. Echipa acestui magazin, formată din 16 de angajaţi, este condusă de Cristina Ionescu, originară din Suceava. În perioada de formare, echipa din Suceava beneficiază de sprijinul colegilor din magazinele din Bucureşti.

”Fanii noştri din ţară aşteptau de mult să se bucure de oferta H&M - modă şi calitate la cel mai bun preţ, iar deschiderea din Suceava ne-a dovedit încă o dată acest lucru. Am avut o primăvară extraordinară în care am deschis cinci noi magazine în România. Nu ne oprim aici – le pregătim fanilor noştri noi surprize în viitor” a declarat Carlos Duarte, Country Manager H&M România.

Retailerul suedez H&M a deschis în România 15 magazine, dintre care şase la Bucureşti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucuresti Mall şi Sun Plaza) iar opt în ţară - la Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea, Constanţa, Arad, Craiova, Brăila şi Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 400 de suceveni, prezenţi la deschiderea primului magazin H&M din Suceava.
 Vizualizări articol: 2140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Peste 400 de suceveni, prezenţi la deschiderea primului magazin H&M din Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Magazine taman trimis de
(18 iun 2012, 10:17:32
deschideti magazine cat mai multe,dar o intreprindere producatoare de ceva nu face nimeni,numai rahaturi de magazine...care is mai mult muzee...cumparatorii is la fel dar numarul magazinelor crete alarmant

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei