Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Apreciere

Jandarm sucevean, distins de ministrul de Interne în calitate de şef de misiune în Afganistan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un jandarm sucevean în vârstă de 37 de ani a primit „distincţia de serviciu pentru misiuni în străinătate”, oferită de ministrul Administraţiei şi Internelor, ca apreciere pentru modul în care a condus o misiune internaţională, desfăşurată timp de şase luni de zile în Afganistan.

Începând cu noiembrie 2011, maiorul Gabriel Ignia, ofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a coordonat misiunea de instruire a forţelor de ordine publică din Afganistan, sub egida NATO Training Mission, având în subordine 65 de jandarmi români, 22 de ofiţeri şi 43 de subofiţeri.

Ceremonia de acordare a distincţiilor a avut loc vineri, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, ministrul Ioan Rus felicitându-i pe jandarmi pentru modul în care şi-au reprezentat ţara şi subliniind că participarea acestora la misiunea de instruire a forţelor de ordine publică din Afganistan reprezintă, dincolo de îndeplinirea angajamentelor României faţă de instituţiile internaţionale, o misiune în care au reprezentat valorile poporului român.
În misiunea din Afganistan, contingentul condus de jandarmul sucevean a avut ca misiuni pregătirea poliţiştilor afgani pentru prevenirea şi aplanarea conflictelor, instruirea privind procedeele folosite pe timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică şi utilizarea armamentului din dotare.

Originar din Fălticeni, ofiţerul în vârstă de 37 de ani nu s-a aflat pentru prima dată într-un teatru de operaţiuni din străinătate. În urma selecţiilor efectuate la nivelul Jandarmeriei Române, în perioada decembrie 2009 – iunie 2010, acesta a participat la misiuni desfăşurate în cadrul forţei speciale de poliţie EULEX în Kosovo, fiind ofiţer în statul major al detaşamentului de jandarmi dislocat în provincie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarm sucevean, distins de ministrul de Interne în calitate de şef de misiune în Afganistan.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Jandarm sucevean, distins de ministrul de Interne în calitate de şef de misiune în Afganistan5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo Gabi! trimis de
(29 mai 2012, 15:42:57
La mai multe misiuni si la mai mare! Bravo!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei